feri.visky Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Schema pentru UNIGOR 4p... Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Domnule FERI. VISKY va multumesc foarte mult,a-ti fost foarte prompt. Link spre comentariu
nichishoru Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Schema pentru UNIGOR 4p...Si de la mine multumiri pentru schema ca tocmai mi-a picat acest aparat.Am mai achizitionat si un UNI 10 cu scala in curs de cojire si un aparat bizar de masurat izolatia (fara sursa externa de 500v). Link spre comentariu
Selena Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 [...] un UNI 10 cu scala in curs de cojire [...]La toate instrumentele democrat germane incep sa se exfolieze cadranele vopsite dupa 20 - 25 de ani.Cat inca se mai tine vopseaua pe tabla, trebuie demontat cu delicatete si scanat la marimea 100%, pentru a se obtine o copie color de calitate pe hartie. Apoi se curata vopseaua si se pune copia. Se va remarca "falsul" doar la o privire de aproape.(Scanat, nu fotografiat). Link spre comentariu
nichishoru Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 [...] un UNI 10 cu scala in curs de cojire [...]La toate instrumentele democrat germane incep sa se exfolieze cadranele vopsite dupa 20 - 25 de ani.(Scanat, nu fotografiat).Asa o sa fac.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator iris_aniri Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Caut si eu un pick-up chiar si nefunctional...are careva... Link spre comentariu
nichishoru Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Caut si eu un pick-up chiar si nefunctional...are careva...In "bazar" la "vanzari" este o bijuterie de Dual la un pret modic:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=72365Succes. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 PROSPECT punte dubla WHEATSTONE-THOMSON RDG. Link spre comentariu
Vizitator lada Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 am eu,da-mi pm! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Grid DIP Metru Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Deosebit... cei care se pricepeau... Cam din ce an? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Scuze pentru intarziere. Nu am idee cand a fost construit, probabil prin 1970. http://www.oldradio.cz/meraky/bm342.pdf Link spre comentariu
Selena Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 De exemplu, in anul 1971 se utiliza acest grid-dipmetru in universitatile din Romania. Link spre comentariu
bansaraba Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Scuze pentru intarziere. Nu am idee cand a fost construit, probabil prin 1970. Uitandu-ma la sigla, a avut cumva aceasta fabrica legaturi cu Siemens? Sau e doar o coincidenta grafica? Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 De exemplu, in anul 1971 se utiliza acest grid-dipmetru in universitatile din Romania Daca nu ma insel era unu' din asta la radioclub (clubul elevilor din Baia Mare). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum