Selena Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Cu 1,50 RON am obtinut o tiparire de calitate pe hartie la marimea 100%, conform pdf daruit de D-l Adrian. S-a potrivit perfect pe tabla de Al. Am indoit trei margini ale hartiei si am lipit cu prenadez pe dosul tablei.Instrumentul are o noua viata. Multumiri! Link spre comentariu
adrianc Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Cu mare placere. Sunt bucuros ca am fost de ajutorSucces in continuare73 de Adrian YO3HVV Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 detin si eu un aparat cu care am lucrat ....lucrez si voi lucra .....l am achizitionat in 84 si am dat 5500 lei pe el bani nenica dar cat am scos cu el .numai el stie .un aparat fiabil si robust nu sa stricat nici o data Link spre comentariu
Selena Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 La cautare pe google cu Ц43109 obtii pagini in rusa, de exemplu: http://www.elizpribor.ru/products/5265.htm La aceasta adresa, fa clic pe poze, se vor mari, iar mai jos ai datele tehnice. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 am recuperat astazi din vechituri niste instrumente ampermetru are suntul in el ,a fost folosit la un incacarcator de acumulatori (industrial URSS) celalalt instrument are o sensibilitate de 7micro amp functional lam verificat..................................................... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Turometru PU-420,nu am facut poze cu interiorul,ca nu m-am indurat sa desigilez suruburile,sunt de la mama lor cu ceara de sigiliu si sigla fabricii…si dupa cum arata cureaua de la caseta de protectie se vede ca nu a fost purtat prea mult,nu am schema,in carte da doar modul de lucru si caracteristici tehnice,se alimenteaza la 2 baterii patrate de 4,5 V,si nu are nici sonda sau traductorul,nici loc in cutie pt asa ceva nu are,probabil ca era un reper separat. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 celalalt instrument are o sensibilitate de 7micro amp functional lam verificatSunteti sigur?!!! 7 uA cap-scala inseamna 140 kohm/V ! Deja ar fi galvanometru la asemenea performanta. Eu zic ca in cel mai fericit caz are 100uA, probabil provine de la un betametru romanesc, cu instrumentul modificat de IEMI. Link spre comentariu
tim_matrix Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Inca mai lucrez cu el. Foarte rezistent la cazaturi,are o anvelopa ca la roata de masina,a cazut de multe ori dar merge si inca f bine.Nu pot sa bag poza ,spune ca e fisierul mare(1,2Mb?) Cum se introduce o poza? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Un fonometru achizitionat inainte de sarbatori,din targul de vechituri,am incercat sa resuscitez acumulatorii dar fara succes,cred ca sunt Ni-Cd,o pereche alimenteaza filamentele celor 3 lampi miniatura si restul prin intermediul convertorului de tensiune,furnizeaza tensiunea anodica. Poate are cineva o schema,nu mai are nici o placuta de identificare,si nu pot spune ce tip este. Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 da le stiu am lucrat in metrologie(o punte am si eu de vanzare rft) Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Dumica care a trecut am cumparat din tirg un instrument de masura electronic cu tuburi marca ORION made in Hungary(cu 20 lei noi), o antichitate ,dupa ce am schimbat soclul la redresoare si am refacut un potentiometru de 5k(bobinat)...stupoare...,functioneaza impecabil,pe functia ohmetru are 1.000.000x ,adica masoara rezistente de ordinul Megaohmilor fara nici un fel de probleme...asa arata... Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Dumica care a trecut am cumparat din tirg un instrument de masura electronic cu tuburi marca ORION made in Hungary(cu 20 lei noi), o antichitate ,dupa ce am schimbat soclul la redresoare si am refacut un potentiometru de 5k(bobinat)...stupoare...,functioneaza impecabil,pe functia ohmetru are 1.000.000x ,adica masoara rezistente de ordinul Megaohmilor fara nici un fel de probleme...asa arata... Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 un osciloscop de prin anii '50watermann s-11-a (s-a vandut si sub numele Philco)cred ca e un dezastru pentru un depanator, nici nu imi imaginez cum de a fost posibil sa fie asamblat Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Vai de mine... e super... observ amplasarea axului tubului cinescop, desi aproape, totusi in zona neutra a transformatorului! Sa nu-mi spui ca si functioneaza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum