Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

retea USB

Yoshiro

Postări Recomandate

Salutare, am un home cinema cu intrare USB si hdd. Pana acum copiam filmele pe stick de pe calculator si mutam stickul si copiam pe hdd-ul din home cinema. Am inteles ca este un cablu USB link care poate lega doua PC-uri intr-o retea. Se poate face acelasi lucru si intre pc si home cinema ca sa nu mai folosesc stickul?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yoshiro

2

• ionut20

1

• nelu57

1

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

scormonind printre excrementele din capul meu as zice ca nu... retea indiferent daca e pe usb, bnc, voice carrier, utp, wifi, etc... presupune protocoale gen ipx, tcp/ip, udp... si ma indoiesc ca un dvdplayer are asa ceva implementat chit ca n-ar fi o revolutie tehnologica. el se asteapta la o memorie sa o citeasca serial iar reteaua implica negocieri, medii prestabilite, etc. totusi poate ma insel, mai verifica si parerea altora mai umblati in lume

Link spre comentariu

sigur nu merge ... am experimentat cu un astfel de cablu .. si la conectare trebuiau instalate inclusiv drivere pentru placa de retea virtuala ce se creea pe sistem. Asta presupune un sistem de operare si protocoale cum a zis si colegul mai sus ... ce tu pe home cinema nu ai.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări