Yoshiro Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Salutare, am un home cinema cu intrare USB si hdd. Pana acum copiam filmele pe stick de pe calculator si mutam stickul si copiam pe hdd-ul din home cinema. Am inteles ca este un cablu USB link care poate lega doua PC-uri intr-o retea. Se poate face acelasi lucru si intre pc si home cinema ca sa nu mai folosesc stickul?Va multumesc. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 scormonind printre excrementele din capul meu as zice ca nu... retea indiferent daca e pe usb, bnc, voice carrier, utp, wifi, etc... presupune protocoale gen ipx, tcp/ip, udp... si ma indoiesc ca un dvdplayer are asa ceva implementat chit ca n-ar fi o revolutie tehnologica. el se asteapta la o memorie sa o citeasca serial iar reteaua implica negocieri, medii prestabilite, etc. totusi poate ma insel, mai verifica si parerea altora mai umblati in lume Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 sigur nu merge ... am experimentat cu un astfel de cablu .. si la conectare trebuiau instalate inclusiv drivere pentru placa de retea virtuala ce se creea pe sistem. Asta presupune un sistem de operare si protocoale cum a zis si colegul mai sus ... ce tu pe home cinema nu ai. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 aha, multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum