Vizitator adrian19 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Salutare!Are cineva o schema pentru un cablu de comunicare dintre nokia 3310 si pc, prin F-BUS la serial? Am incercat sa construiesc schema pe care am atasat-o,dar fara rezultatul asteptat. Am incercat sa vad telefonul cu LogoManager si OxyCube, totodata monitorizand traficul pe portul serial cu HHD Free Serial Port Monitor. Telefonul nu este recunoscut, iar datele pe care le trimite inapoi nu sunt cele asteptate. In legatura cu schema, sa nu fie varianta cu MAX3232, deoarece am cautat pe la magazine integratul, dar nu l-am gasit.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Try this. Preferabil foloseste sursa externa de alimentare. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Parca-mi amintesc totusi ca 3310 merge pe mbus nu pe tx rx. Link spre comentariu
Vizitator adrian19 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html 3310 merge si pe mbus si pe fbus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum