Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema radioreceptor Carmen 3

Vizitator vdrapaca

Postări Recomandate

Vizitator vdrapaca

Va salut!Ma poate ajuta cineva cu o schema scanata de radioreceptor Carmen 3? Eventual doar blocul UUS.Urmaresc sa cumpar unul de pe siteul de Okazii si vreau sa stiu daca blocul de UUS poate fi tras in banda 97-107Mhz.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

am avut un carmen 4,daca ai noroc sa mai existe schema.....

Prin muzeele virtuale, am gasit poze cu Carmen 3. In interior nu se vede blocul de UUS, se prea poate sa fie doar MA cu UL, UM, US. Probabil, tipul care a pus in vanzare receptorul pe Okazii sa faca o confuzie... Mai astept poate ca apare totusi o schema. :jytuiyu
Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Am primit schemele pentru Carmen 3. Toata gama receptoarelor Carmen (1...4) sunt receptoare MA pentru UL, UM si US. NU au posibilitatea de a receptiona UUS. Voi cauta un alt model de receptor pe lampi.Multumesc celor care mi-au trimis MP cu schemele si pozele interne ale receptoarelor Carmen.Se poate inchide acest topic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări