Vizitator vdrapaca Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Va salut!Ma poate ajuta cineva cu o schema scanata de radioreceptor Carmen 3? Eventual doar blocul UUS.Urmaresc sa cumpar unul de pe siteul de Okazii si vreau sa stiu daca blocul de UUS poate fi tras in banda 97-107Mhz.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 am avut un carmen 4,daca ai noroc sa mai existe schema..... Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 am avut un carmen 4,daca ai noroc sa mai existe schema.....Prin muzeele virtuale, am gasit poze cu Carmen 3. In interior nu se vede blocul de UUS, se prea poate sa fie doar MA cu UL, UM, US. Probabil, tipul care a pus in vanzare receptorul pe Okazii sa faca o confuzie... Mai astept poate ca apare totusi o schema. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Am primit schemele pentru Carmen 3. Toata gama receptoarelor Carmen (1...4) sunt receptoare MA pentru UL, UM si US. NU au posibilitatea de a receptiona UUS. Voi cauta un alt model de receptor pe lampi.Multumesc celor care mi-au trimis MP cu schemele si pozele interne ale receptoarelor Carmen.Se poate inchide acest topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum