Hubrus Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Am o schema ce include un LM386. In schema, sunt reprezentate cele 2 intrari ale LM-ului, alimentarea si iesirea (deci 5 chestii in total pt LM). Problema mea apare in momentul in care m-am lovit de realitate .... am luat LM-ul si are 8 picioare. Din data scheet am vazut care sunt piciorusele pt intrare ... si iesire semnal ... dar care sunt cele de alimentare si ce fac cu restu de 3 picioare care imi raman in plus? Va multumesc,Cu stima,Vlad Link spre comentariu
danzup Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Am o schema ce include un LM386. In schema, sunt reprezentate cele 2 intrari ale LM-ului, alimentarea si iesirea (deci 5 chestii in total pt LM). Problema mea apare in momentul in care m-am lovit de realitate .... am luat LM-ul si are 8 picioare. Din data scheet am vazut care sunt piciorusele pt intrare ... si iesire semnal ... dar care sunt cele de alimentare si ce fac cu restu de 3 picioare care imi raman in plus? Va multumesc,Cu stima,VladVs la +Gnd la - restul necuplate Link spre comentariu
zal Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 În pdf-ul ?sta se d? ?i schema intern?, de unde vezi exact ce face fiecare picior: http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisi ... /LM386.pdf Link spre comentariu
Hubrus Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 În pdf-ul ?sta se d? ?i schema intern?, de unde vezi exact ce face fiecare picior:http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisi ... /LM386.pdfDa ... dupa ce am primit raspunsul lui danzup m-am uitat si pe schema si am vazut despre ce este vb.Va multumesc amandurora pt ajutor!Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum