maranata94 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Am formatat accidental un hard de 750GB. Avea 2 partitii pe el, una de 350Gb si una de 364 parca. Eu i-am sters partitiile din meniul de instalare windows xp apoi l-am formatat in win xp inapoi pe o singura partitie. Am scanat cu Easy recovery my files si am reusit sa recuperez tot de pe el cu exceptia unui fisier video avi de 13gb cu o filmare extrasa de pe camera video in AVI DV. Acea filmare era f importanta, De fapt fisierul l-am recuperat dar e corupt si nu-l pot deschide cu nici un program. Pe hard mai aveam si alte fisiere avi dv dar numai ala care-mi trebuia mie e corupt. Am incercat avi repair, avi prewiew, VLC, canompus procoder, virtual dub, mainconcept, digital video repair. La scanarea hardului formatat am mai incercat, urm programe, R-STUDIO, GET DATA BACK, mediarescue pro, dar nu-mi mai vede deloc acel fisier corupt. Ce as putea face? Pe hard nu am pus nimic, ,macar o bucata din filmarea aia daca as recupera. Sunt sigur ca fisierul video nu e sters complet, dar e suficient sa se scrie 1kb peste el ca sa apara corupt. Stiti ceva programa cu care as putea sa recuperez fisierul video sau macar sa-l repar pe acela corupt? Link spre comentariu
rimache Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Incearca sa-l deschizi cu softul cu care ai facut captura de pe minidv. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 eu mi-am facut treaba cu filescavenger... desi daca ai incercat cu active_undelete nu are rost sa reiei cu altceva...la un platan deteriorat fizic am apelat cu succes in bucuresti la quartz caro (in complexul politehnicii) dar nu ii gasesc pe net... posibil sa aibe alta denumire daca mai exista. evident exista si alti ofertanti de servicii de recuperari de date dar in spatele unor site-uri pompoase se pot ascunde laboratoare de "cofetarie" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum