Vizitator ditsu_xxx Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Salut,Am un Mp3-Player Daewoo AGC7230 .... are in spate 2 iesiri RCA ... am un amplif si o lada de bass... am legat amplifu la RCA-urile alea din spate si in difu de bass se aude melodia foarte foarte incet... nicidecum bass...Ma puteti ajuta in privinta asta?? Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 atentie la setarile statiei .... adica low pass filter activ ... si dupa caz reglajele de gain, level si frecventa sa fie facute cum trebuie. Tot odata cauta in meniu la player sa nu iti fie cumva orpita iesirea catre amplificatoare ... Link spre comentariu
Vizitator ditsu_xxx Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 http://www.sonicelectronix.com/pictures.php?id=11755 - Amplificator CRUNCH P500.2 http://www.olcsobbat.hu/autok/autos_cd_ ... _agc_7230/ - HU Daewoo AGC-7230 Te rog daca ai putea sa-mi spui cum sa setez amplif`u. In HU nu am gasit nicio setare pentru iesire, amplificator, etc. Insa am observat o chestie: Mp3.. are urmatoarele surse CD, TUNER si AUX, si ma gandesc ca acele RCA-uri din spate sa nu fie pt. AUX, desi n-as crede din moment ce atunci cand conectez amplifu se aude muzica in SW da foarte foarte incet. Imi spui te rog ce-as putea sa fac ?? Mc Mult. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 daca nu ai mufa pt comanda magazie cd/mp3,mai mult ca sigur acele rca-uri sunt intrari.daca totusi sunt iesiri(scrie audio out) conectezi cablul la ele(cablu rca to rca)si la line in al amplifului.setezi level la o.2v(maximul),x-over pe lpf si dupa ce montezi subwooferul pe masina reglezi lpf si bass eq dupa cum doresti.succes! Link spre comentariu
Vizitator ditsu_xxx Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Salut,Deci am conectat rca to rca de la HU la Amplif` si in subwoofer se aude melodia foarte incet... ma gandesc ca nu au cum sa fie intrari :-?? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 posteaza o poza cu spatele HU sau [email protected] si vb pe mess Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Ai pomenit de AUX , ca ai pus intrarea din amplif pe mufle de AUX? Daca da , atunci sa sti ca AUX inseamna , intrare auxiliara , deci mai trebuie sa ai si 2 rca de iesire ( AUDIO OUT ), iar daca nu ai atunci iei semnal de la difurile din spate si folosesti intrarea HI LEVEL INPUT a statiei ( este mufa speciala ) , la tine e mica alba cu 4 pini Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum