blue Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Iata o statie venerabila, pe care am achizitionat-o in urma cu cativa ani, are o vechime apreciabila, cred ca a fost produsa prin anii 70 in SUA. Transformatorul era pt reteaua de 110v asa ca primul lucru a fost sa i-l rebobinez si sa pun in functiune statia , aceasta fiind intr-o stare reprobabila , condensatori electrolitici uscati (ESR mare) comutatoare cu contacte oxidate etc. . Tuburile au fost chiar cele originale cu marca EICO pe ele si in afara unei finale 7591A uzura era nesemnificativa, cred ca acesta lampa a fost ceva in neregula de la inceput fiindca serile de fabricatie erau identice, oricum au trecut 40 de ani...Statia a sunat bine de la inceput cum i-am dat drumul ,putin cam zgomotoasa , dar am last-o asa cam un an dupa care am demontat-o complet si cumva am refacut-o dupa schema originala, cam multe corectii, finalele le-am inlocuit cu 6p3s, cu rezultate doar multumitoare. Saptamina trecuta am mai demontat o data amlificatorul si am conceput o schema fara nici o corectie, defazor diferential, intrare SRPP si clasa A , am adaptat printr-o priza din secundar impendanta primarului pt 6P3S, rezultatul un sunet impecabil dar doar 2*8 W. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Frumoasa statie , dar de ce numai 8W ? Ar trebui sa poti scoate mult mai mult . Link spre comentariu
blue Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Bias-ul este pozitionat pentru clasa A, in AB1 scoate 14w, dar ma intereseaza mai putin puterea , cu toate ca boxele mele nu au un SPL mare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum