Vizitator Allexxa Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Am si eu nevoie de un pic mai mult ajutor.Nu siu unde sa gasesc triacul Z00607MA sau echivalentul acestuia.Daca exista.Se foloseste pe placa de baza a masinilor de spalat Indesit WT82 si comanda electrovalvele de apa.Una dintre electrovalve a facut un scurt in mufa de alimentare, probabil contact imperfect care a dus la incalzirea si in final la carbonizarea mufei, ce a dus la distrugerea triacelor de comanda.Daca ma puteti ajuta mi de multumiri anticipate. Link spre comentariu
bassbox Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 BT 131,BT 132,BCR 1AM,MAC 97A8,BTA 04T,BTA 04 T.etc,etcOricare din astea merg in locul originalului. Link spre comentariu
Vizitator Allexxa Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Multumesc mult de raspuns.De doua zile caut pe net si nu am gasit un catalog de echivalente.Inca o data mii de multumiri. Link spre comentariu
Vizitator Allexxa Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Spuneti-mi va rog pe piata romaneasca de unde i-as putea achizitiona? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum