Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator tda 7294

Vizitator yrynel

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 802
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut.Am realizat montajul din cele doua atasamente descarcate din acest topic de la primele posturi.Am o nedumerire in legatura cu pinul 12 de la integrat.In schema nu e trecut niciunde, deci ar trebui sa fie in aer, iar in cablaj zice ca e legat la pinul 8 si la pinul 15.Care e treaba pana la urma?Inca nu vreau sa alimentez montajul pana nu stiu sigur cum trebuie.Multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ady88reli

sal la toata lumea!imi cer scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata dar nu am fost acasa. Problema cu amplificatorul tda7294 mono am rezolvat-o (am facut alt montaj din alta schema si merge acum), dar si cu asta am o mica problema.Cand il pun in functiune de exemplu dupa o zi la inceput se aude incet si gajait si din ce in ce mai tare si mai clar, pana ajunge la maxim si se aude bine.de ce se aude asa la inceput?si inca ceva va rog , vreau sa-mi fac si un astfel de kit cu 2 tda7294 in punte. Are cineva un cablaj gata facut si testat?

Link spre comentariu
Vizitator morosanu22

Oameni buni, decat sa va agitati atata cu tda7294 , mai degraba va luati 2 kituri cu tranzistori irfp9240/irfp240 , ceea ce faceti voi cu tda7294 in punte nu va va scoate nici in vecii vecilor 200w cu o alimentare de 2x30v. La aceasta alimentare obtineti maxim 40w in 4ohm , asa ca daca vreti ceva bun si sunet de calitate luativa niste chituri de alea cu irfp9240/irfp240. Eu unul mi-am luat 2 kituri din astea cu 2 perechi de finali si imi scoate aprox 2x200 w rms in 4ohm si 2x150 w rms in 8ohm , alimentate cu traf de 600va la 2x75 v dupa filtrare! Dati si voi un serch pe forum si veti vedea ca este cineva care vinde asa ceva si dati si un search si pe google si veti mai gasi pe cine de pe p audio forum care mai vinde asa ceva. Nu ca le-as face reclama acestor persoane ci eu va dau un sfat . :smt103: :band

Link spre comentariu
Vizitator ady88reli

Sal domnu' remus am si eu vreo cateva intrebari. -TDA7294 in punte mono merge doar pe 4 ohmi?-Cum fac montajul TDA7294 punte cu 2 iesiri , stereo, ca cel de la Dj_Dog este mono si daca il fac stereo pe cati ohmi va functiona? Ms mult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări