Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator tda 7294

Vizitator yrynel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 802
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Extasy

Stiam kit-urile, si mai este si FET100, doar ca am kit'ul de TDA punte fara finali( ca i'am pus pe un tda stereo ) insa imi vor veni maine integratele si... in plus am un traf care ar merge folosit. Voiam sa vad ce si cum daca tot am totul aici pe plan local.Daca nu merge ma las de integrate si fac un 2X100 FET100 + FET200

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Extasy

Merge sarmanul...TDA7294 BRIDGE merge in 4 OHM.Cu voltmetrul la bornele iesirii imi arata 20-25 V in teste de bass.Racirea s'a facut cu 2 radiatoare de proc 478 + coolerele aferente. :da

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator RestRomania

am refacut cablajul, dar a aparut o alta problema. dupa cateva secunde de functionare, iesirea casetofonului pe care e legata boxa se blocheaza. si daca redeschid casetofonul, iar merge pt cateva secunde. are idee cineva de la ce poate fi asta? casetofonul este sony explode. am pus in scurt iesirile casetofonului, dar nu se blocheaza. nu am reusit inca sa imi dau seama cand se blocheaza. stie cineva? multumesc mult pt raspunsuri.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

yrynel ai grija cu ce lipesti integratu ala ce e cu tehnologie mos si chid ai pus pistolu de lipit pe el sar putea sal arzi daca pistolu nu e legat la impamintare mai bine il lipesti cu un letcon ca e mai sigur si poate ai si un fludor dinala subtire subtire chit o ata ca sa nu faci scurt intre pini aaaa si tda ul asta plinge dupa un radiator baban si un ventilator mai trebuie si o sursa sanatoasa si filtrata bine bafta

Link spre comentariu

salut cer si io un sfat de la cei cu experienta mai vasta ca mine am si io 2 tda 7294 care le alimentez la 2x40 vcc unul merge perfect unul se tot srde .am facut cablajul din nou si degeaba ma ghindem ca ar fi prea mul 2x40 vcc si ca primul lam nimerit io mai bun si sa mai scot ceva spire din traf sa mai reduc din tensiune dar daca scod din spire reduc io din tesiune dar scade si curentu ce sa fac??

Link spre comentariu

scuze ca am fost absent ceva timp dar nu se arde imediat cel pun peste chiteva zile ....saptemini si nu se arde chind dau vol la max defapt nu se arde chind il folosesc pur si simplu ii dau drumu si canalu respectiv e mort ori scoate componenta continua pe boxa da noroc ca am la boxe niste condensatori si taie cc ca altfel :sparge:aaa si sarcina e de 4 ohm deci e cam solicitat cred io

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ady88reli

sal, zilele astea am realizat si eu un kit cu tda 7294, dar nu se aude nimic decat un barait care nici ala nu face dupa muzica , face in acelasi fel mereu. nu prea ma pricep in domeniu , de aceea va cer ajutorul celor care sunteti dispusi sa facei o fapta buna :da . de alimentat l-am alimentat la aprox 2 x 31 V cc , ar putea fi de la alimentare ca nu este bine filtrata? dar totusi daca ar fi de la ea nu ar trebui sa se auda macar acolo cv , cat de putin? ca schema si cablaj am folosit pe acestea http://fmsound.tripod.com/id28.html , sunt bune?am observat ca in schema la pinul 5 este intr-un fel si pe cablaj este diferit . si inca ceva , in loc de dioda din schema ( 1N4148 ) am folosit 1N 4007 , are importanta?astept parerile voastre .

Link spre comentariu
Vizitator ady88reli

poi da , sunt legati la masa dar eu ma refer la rezistenta aceea intre pinul 5 si 3 care in cablaj nu mai apare , dar apare un condensator intre 5 si 6, ceea ce pe schema nu este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări