Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator tda 7294

Vizitator yrynel

Postări Recomandate

Vizitator RestRomania

multumesc mult. de curand am facut un proiect la facultate si mi-a placut foarte mult sa lipesc piese si am inteles foarte multe. de aia m-am gandit sa continui si sa-mi fac singur un amplificator. din pacate nu inteleg foarte multe denumiri, si pentru un incepator este foarte greu sa inteleaga despre ce e vorba (ma refer aici la punti, integrate, si alti termeni tehnici asemenea). poate ca ar putea cineva safac un sticky in care sa dea circuitul, sursa, si tot ce mai e nevoie pentru a veni in ajutorul incepatorilor. va multumesc pentru promptitudine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 802
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator cosmin tda2050

salut am facut un etaj final cu tda7294 merge super dar am o problema am facut si un corector cu tca5500 fisie tiuie nu pot duce vol la maxim trebuie sa dau pe la jumate nu stiu ce sai mai fac va rog mult putin ajutor astept raspuns urgent

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am si eu o intrebare:daca intr-o statie sunt mai multe amplificatoare cu tda7294 (de exemplu 4) se poate pune intrerupator cu, contacte duble pentru + si - in asa fel incat sa poti sa folosesti doar un amplificator cand ai nevoie ?(o singura sursa de alimentare: traf + punte + condesatori de filtraj)

Link spre comentariu
Vizitator antycomunist

salut sunt inceptor shi nu prea ma pricep am faut shi eu un amplificato dupa skema shi cablajul care la dat vasile.. mege sooper da folosesc o alimentare de 40V...ma poate ajuta cineva cum sa fac sa am doua ieshiri de 100w cu skema shi cablaj daca se poate....

Link spre comentariu
Vizitator antycomunist

ajutatima va rog.... se poate de facut amplificataor pe baza de tda 7294/7293 cu doua esiri stereo????? :jytuiyu .....poate are cineva o schema.... daca se poate si cablaj multumesc anticipat

Link spre comentariu
Vizitator doragon

apropo de amplificatorul acesta am si eu unul la care i-am pus inainte un preamplificator cu corector de ton, toate firele puse corect + la + si - la - dar nu merge? de ce?

Link spre comentariu

apropo de amplificatorul acesta am si eu unul la care i-am pus inainte un preamplificator cu corector de ton, toate firele puse corect + la + si - la - dar nu merge? de ce?

Si masa? :speriat Da mai multe detalii despre ce ai facut acolo, poze, schema sursei de alimentare?
Link spre comentariu
Vizitator doragon

sursa este una de calculator, si in rest 2 fire alimentarea preamplificatorului puse corect inca 2 fire alimentarea amplificatorului si acestea puse corect si semnlul care intra in preamplificator iese in amplificator si in boxe care sunt puse corect firele si este mono am uitat sa precizez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări