Putz Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Apai daca respecti intocmai schema si cablajul e imposibil sa nu functioneze. Ti-am zis.....fa o poza sa vedem ce montaj ai facut. Link spre comentariu
sinescu marius Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 frate mia mers superr pana aseara numi intra in mute si am facut contact cu un fir direct pe dioda aia care e in paralel cu o rezistenta de 30k si akm se aude ca si cand as avea un singur intergrat ce o fi?? si poze nu stiu sa pun ca as pune cablajul e imprimat daca iti trebe schema am publicato mai sus ???stii de la ce e??? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Te rog sa revezi ceea ce ai scris mai sus deoarece ai faultat limba romana la greu.......Lasa-te de electronica ! http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390 Link spre comentariu
sinescu marius Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 ms pentru raspuns mai ajutat de ma luat draq lasatima ca o fac tot singur numai am nevoi de ajutor si in privinta scrisului mai graseste lumea nu trebe sa faci haz de necaz nui nimik ms pt raspuns si toate cele bune Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Ba tu ai drept de vot ? Link spre comentariu
sinescu marius Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 nu am draq ca eu nu-s om sunt caine si termina cu mistocareala eu te-am intrebat dar daca nu vrei sa ma ajuti nu ma ajuti si gata ma ajuta alcineva Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Incearca numai aici viewforum.php?f=66 si daca ai noroc vei primi raspunsuri competente , aici nu te va baga in seama nimeni niciodata .........jignesti prin pocirea voita a limbii romane prin limbaj de cocalar de mess si nerespectarea regulamenului ! Link spre comentariu
sinescu marius Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 am facut poze la cablaju cu pricina http://i52.tinypic.com/2rmnvc4.jpg ce parere aveti ? dioda vine la pinul 10 unde se vede topita niste pasta de capanta si aici este contactu cu fir pe dioda exact asa cum am pus http://i53.tinypic.com/30lkzrb.jpg -- http://i53.tinypic.com/2wgi104.jpg Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Care cuvant nu l-ai inteles din regulament ? Posteaza doar aici viewforum.php?f=66 de acum incolo !Iar cei ce doresc sa te indrume sa posteze si ei tot acolo ! Asa scrie in regulament . Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 @sinescu marius citind mai atent descrierea problemei data de tine imi lasa de inteles ca totusi defectul ar fi de la CI-uri, verifica totusi atent toate rezistentele cu un multimetru ca este posibil ca una sau mai multe sa se fi devalorizat, de asemenea si electroliticii aia mici sa fii sigur ca nu a curs vre-unul sau s-a bombat putin, daca ai avea un capacimetru ar fi si mai bine si asigura-te ca toti au tensiunea de lucru de cel putin 63V, apoi verifica atent sa nu ai scurt accidental pe placa, se prea poate ca fara sa observi putin fludor sa se fi interpus intre 2 trasee mai inghesuite asadar verifica cu mare atentie fiecare traseu, fiecare lipitura sa fie facute bine si sa nu aiba scurt pe undeva, din cate observ folosesti colofoniu ( sacaz ca si pasta decapanta ), asta este ok, exclus a se folosi pasta din aia tip vaselina. Daca dupa toate aceste verificari nu se rezolva atunci CI-urile sunt cu problema. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 @marian de ce ii lungesti suferinta omului ? El nu cunoaste bine limba romana si are pretentia sa inteleaga electronica........ Daca chiar doresti sa ajuti , fa-o la sectiunea incepatorilor ! Genul asta de discutii cu oameni fara cunostiinte doar polueaza forumul si nu aduce progres pentru nimeni........... Nu faci decat sa incurajezi nerespectarea regulamentului , turnand gaz pe foc . Pacat...... Prin simpla lecturare a forumului , vei descoperi ca oricine este analfabet si primeste sfaturi tot nu se descurca , pentru ca problema este mult mai grava , acesti " incepatori " nu au notiunile de baza in electronica , asa ca iti racesti gura de pomana cu ei.........daca totusi insisti , repet , fa-o la sectiunea incepatorilor . Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 @hpavictor inteleg ca Dvs. aveti dreptate, din pacate din ce in ce mai multi incepatori eterni posteaza pe aici, si iarasi aveti dreptate cand spuneti ca nivelul forumului scade, de fapt a scazut deja destul, totusi credeti-ma va dau cuvantul meu ca nu fac nimic cu rautate la adresa nimenui, si cu atat mai putin la adresa acestui forum, doar ca atunci cand vad ca se cere ajutor si simt ca o pot face nu pot sa stau cu mainile in san, asa sunt eu, totusi este adevarat ca incepatorii isi au locul lor la sectiunea potrivita pentru ei asadar imi cer scuze daca am incurajat lucruri nepotrivite. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 De fapt tot topicul despre TDA7294 este destinat incepatorilor , solicit moderatorilor sa fie mutat acolo ! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 De fapt tot topicul despre TDA7294 este destinat incepatorilor , solicit moderatorilor sa fie mutat acolo !Daca stam bine sa ne gandim cam asa este, pana la urma nu trebuie sa fii savant in domeniul electronicii ca sa pui in functiune un TDA7294 si orice defecte legate de el nu ar trebui sa dea probleme unui electronist fie el si amator, de aceea sustin si eu parerea dumneavoastra ca ar fi mai inspirat sa se mute la incepatori si cred ca la fel s-ar putea face si cu tema despre kitul de la mivarom, iar acolo s-ar evita contradictiile si polemicile nesfarsite despre asazisa valoare a kitului devreme ce regulamentul de acolo o impune. Link spre comentariu
sinescu marius Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 adika am facut si eu 3-4 greseli si gata ?? ma refer la hpavictor sa lase gura mai putin si sa numai faca misto de oameni sa le zica incepatori si altele de unde sti tu kas incepator ??? eu kiar am stiut problema da am vrut sa fiu sigur daca aia e si asa a fost atunci akm cand ma lasat iara am desfacut fiecare piesa le-am masurat si era toate in regula ! am pus cablajul la soare si m-am uitat atent pe el si am gasit circuitul zgariat si intrerupt deabi se vedea am dat cu fludoor peste l-am refacut am pus aceleasi piese si surpriza acum merge zgarietura era pe jumate dar in sarcina cu volumul mai tare sa extins si sa intrerupt circuitul si referitor la hpavictor lasal pe marian in pace el macar mi-a explicat pe cand tu nici macar cu o sugestie nimik mai bine lasate de forum ca orikum intri degeaba daca nu ajuti pe nimeni si la sectiunea incepatori sa te muti tu si mai gandestete inainte de a face pe cineva incepator ca el poate fi un electrician mai bun decat tine de 100 de ori si in legatura cu postarile "akolo o sa fie pana invat sa postez unde trebuie" ca nu se impiedica nimeni de ele daca sunt akolosi daca sunt greseli a unei litere sau a unui cuvand ma scuzati ca vine expertul in romana akm in inspectie si iara comenteaza : de parca el nu a gresit niciodata pe acest forum !! de akum o sa ma uit de 10 ori peste ce am scris sa nu se mai supere domnul inspector in vocabularul lumbi romane 100% fara greseli Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum