Magnus Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 ma rog nu esti mesteri pana nu face bum:)) Link spre comentariu
danielrusu Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 ma rog nu esti mesteri pana nu face bum:))ce sa zicem?!e ca si cum ai spune : nu esti tamplar daca ai degetele intregi?!vorbim ca sa nu tacem!!! Link spre comentariu
Putz Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Cu traf de 300w nu ai cum sa scoti 300W RMS din amplifcator ca doar nu e fara pierderi .Si se pot conecta in punte ce e mare lucru. Am avut eu schema cu un comutator care-ti facea automat punte intre cele doua TDA-uri. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Stau la dispozitia celor care vor sa invete ceva... va astept cu intrebari.Sper ca stiti de gluma !Exista solutii industriale ( Mackie , Phonic , Samson etc ) care au abordat exact aceasta solutie , bridge , dar au adaugat o alimentare mai deosebita , transformand totul in Clasa G ! Link spre comentariu
Dj TaZz Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Daca acesta este un topic despre tda7294 atunci ma bag si eu in seama am nevoie de schmea a unui kit tda7294 in punte dar sa fie simplu pentru a putea face usor pe cablaj de test.Ma puteti ajuta? Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Pe pagina 13 http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/a/0scgel8exqr094jlw9qfjx9qjc3y.pdf Data viitoare foloseste google Link spre comentariu
Dj TaZz Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Am zis unu simplu is si mai simpli de atat afost aici pe forum la un topic o schema cu tot cu cablaj si scria la atasament punte.rar nu mai stiu sigur de cine a fost postata am gasit aseara topicul dar era postata pe un site si a expirat daca o cu noasteti cumva puteti sa o postati aia mia placut cel mai mult! Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Poi cum?Inainte ai dat de inteles ca montajul e unul simplu, gen inversor sau neinversor, fara alte piese in plus, clase G, etc.Asa la o adica poti folosi integratul pe post de driver si dupa el sa pui o galeata de 2sc5200 si 2sa1943 si scoti peste 1kw in 1 ohm cu alimentare de +-50V.Te rog sa te exprimi corect pentru a evita alte contraziceri inutile. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Scuze, am inteles gresit. Am crezut ca in postul anterior ai spus ca te referi la clasa G si in acest fel scoti puteri asa mari. Link spre comentariu
Vizitator Septi0 Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Vreau sa imi fac un amplificator pentru o pereche de monitoare pe doua cai , deci as avea nevoie de o schema 1:1 cu un kit pentru un amplificator cu tda 7294 si as avea nevoie sa fie stereo , pentru acest lucru ar trebui sa fac doua amplificatoare sau este schema pentru 2x 100w ?In fine as avea nevoie de o schema pentru amplificator cu tda 7294 2x100w si piesele necesare. Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/a/0scgel8exqr094jlw9qfjx9qjc3y.pdf Link spre comentariu
Patefon Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 M-o pus al meu nepot sa-i fac o goarna cu TDA-ul asta. Ghinionul meu e ca nu pot folosi cablajul din datasheet din motive de instalare pe radiator asa ca am desenat eu unul. Rog colegii de pe forum sa arunce un ochi critic si sa-mi spuna daca am gresit ceva.Cateva observatii:1. Masa de putere este complet separata de masa de semnal redus cele doua intanlindu-se in puctul central de masa de pe placa de redresare/filtrare.2. Conectoarele vor fi eliminate din versiunea finala3. Sarcina va fi legata astfel: o sarma la punctul central de masa (de pe aceeasi placa redresare/filtrare) + o sarma in locul conectorului J24. Traseele rosii vor fi in fapt strap-uri.5. Am cautat separarea alimentarilor Vs si PWVs direct de pe bornele capacitorilor de 2200 micro ...... o fi bine? O fi rau?Multumesc frumos! Link spre comentariu
Vizitator gusteru29 Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 tocmai am terminat de asezat componente pentru un asemenea amplif si problema intampinata este ca nu am cu ce sa dau in el...pe ipod si pe pc abea se aude daca pun direct pe iesirea unor boxe pc parca parca da ceva mai mult din el dar nu prea mult . sa fie oare din cauza condesatorului de la intrare? trebuie facut si un preamplificator?l-am facut dupa urmatoarea schema: Link spre comentariu
sinescu marius Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 sall am realizat cateva montaje cu tda 7294 etc.. dar tot ma consider incepator :cry: intrebarea mea ar fi :--a realizat cineva un montaj cu 8xtda7293 sau cu 4xtda7293 --deoarece as vrea sa stiu daca randament e bun sau in fac degeaba adica 8 integrate ma duce undeva pe la 200lei+cablaj--asta as vrea sa stiu daca a experimentat cineva cu 4 inseamna ca merge si cu 8 ?--m-au inebunit sistmele astea am cumparat unu genius am dat 5 mil pe el akum un an si deabi se aude 110w cu totu as vrea sami fac unu mare sa se auda din strada un integrat din asta scoate cam 85w x 8 ci =680w total daca mrge ar fi nemaipomenit cu toate ca lucrez vreo 2 saptamani la el da sa dea randament astept raspuns.... multumesc Link spre comentariu
Den Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Nu se intelege ce vreiCe boxe ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum