Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator tda 7294

Vizitator yrynel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 802
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Andreiu29

Salut , costyndj, spune-mi si mie te rog, asta pentru ca la straini am vazut folosita mai mult varianta cu 2 punti redresoare, care este diferenta intre cele doua scheme? cu ce ma ajuta ca fac circuit cu 2 punti sau cu o punte? , sa luam exemplu pentru amplificare stereo sau quad si un singur traf!Eu am folosit intotdeauna schema cu o singura punte si a functionat perfect! Multumesc!

Link spre comentariu

mi s-au ars si mie tda-urile(unul cel putin) , in punte , unul s-a carbonizat...a iesit un fum din el ziceai ca-i centrala..problema e ca erau la jumatate din volum, radiatorul rece, fara scurt pe iesire...a plesnit singur, celalalt integrat pare intact, acum pot folosi celalalt integrat pana imi ajunge comanda?(l-am scos pe cel ars, ce trebuie sa modific pentru a folosi celalalt integrat din punte?) momentan is fara sunet, puntea e de la adela

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări