Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator tda 7294

Vizitator yrynel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 802
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da suficient semnal pt ele o placa Audigy. Pentru 6ths3ns3, daca aplicai legea lui Ohm iti dadeai raspunsul singur. Pentru puterea de varf pe care o pot debita aceste integrate la tensiunea de alimentare de +/-25v recomandata de producator in punte, rezulta 7A pe fiecare ramura a alimentarii, 3A in fata transformatorului.

Link spre comentariu

la ce tensiune rezista tda7294 in punte? daca alimentez 2 kituri a cate 2x7294, +/- 27vac e prea mult? si inca ceva din tensiunea asta ar iesi 16 ohmi nu? s-ar incinge integratele daca as folosi difuzoare de 8 ohmi? pun intrebarea asta deoarece un traf 2x24 5-600w imi goleste portofelul :jytuiyu si am gasit unul cu specificatiile alea , scosul spirelor doar ca ultima solutie , dar daca e nevoie o sa fac si asta. multumesc

Link spre comentariu

eu le alimentez cu un traf de 2x26v, care dupa punte si filtrare obtin cca. 33V pe ramura.La alimentarea asta nu am nici o problema, amplificatorul functioneza foarte bine.Boxele mele au 8ohmi, singura problema ar fi ca trebuie sa le pui un radiator baban ca se incing foarte tareEu am radiatoare mari, plus coolere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări