Putz Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Mai intai pune aici schema pe care ai folosit-o... Ai legat direct pinii pt Mute si Stdby la + ? http://i52.tinypic.com/2usyfde.jpg Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Ai legat direct pinii pt Mute si Stdby la + ? functiile de mute si stand by sunt anulate prin conectarea pinilor aferenti la " + " Link spre comentariu
dj4you Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 schema si cablajul Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Pinii 9 si 10 NU se leaga direct la V+ ! Uita-te in datasheetul integratului si vezi cum se fac corect alimentarile pinilor MUTE si STAND-BY. Vezi daca se mai incalzesc integratele daca decuplezi respectivii pini de la V+ si intra in MUTE/STAND-BY. Link spre comentariu
dj4you Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 nu cred ca acolo este buba , am mai facut schema asta de inca 3 ori si nu am avut probleme daca nu mai are nimeni alta parere o sa incerc si varianta asta insa cum spuneam nu cred ca acolo este problema Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 am si eu o intrebare am facut comanda de un traf de 2x24 10A as vrea sa alimentez 2 kituri cu tda 2x7294 fiecare , as putea sa alimentez ambele kituri dintr-o singura punte? filtraj 2x10 000 uF sau e prea putin? multumesc. Craciun Fericit!!! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 as putea sa alimentez ambele kituri dintr-o singura punte?Da. Conteaza curentul maxim ce il poate suporta puntea. Link spre comentariu
Vizitator taurus0205 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 buna :)am un kit cu tda7294 si nush ce are ca nu scoate nici un semnal, am masurat tensiunea la pini si pe pinul 15 am 0. oare e ars?am un transformator cu 2 tensiunu si dupa punte scoate +-35v Link spre comentariu
dorynetz1 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 buna :)am un kit cu tda7294 si nush ce are ca nu scoate nici un semnal, am masurat tensiunea la pini si pe pinul 15 am 0. oare e ars?am un transformator cu 2 tensiunu si dupa punte scoate +-35v Citeste datasheet'ul amplificatorului! Vezi sa nu fie pe 'standby' sau 'mute'. Uita'te'n schema si vezi daca este totul corect legat! Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 daca scot semnal din PC si reglez din egalizatorul winamp sau alt player, mai are vreun rost sa fac un corector de ton incorporat in statia de amplificare ? (cu tda7294)merci Link spre comentariu
dorynetz1 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 N'are rost(cred eu)...daca'ti place cum se aude, lasa'l asa. E bine totusi sa ai un corector pe statie...ca nu se stie la ce player vei asculta intr'o buna zi si acela sa nu aiba corector; cel mai bine iti pui corector pe statie si faci cu intrari separate(cu intrare prin corector si cu intrare direct in amp). Link spre comentariu
vicu Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 salut .de curand mi-am loat si eu un amplif pe tda 7294.este un aplif mono cu 2 tda.eu vreau sal fac sterio cum fac ?? pls help.lam cumparat de pe mivarom Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 mai cumperi un kit cu 2 tda-uri Link spre comentariu
dorynetz1 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 mai cumperi un kit cu 2 tda-uri ...sau mai bine cauti schema cu un singur tda si vezi ce-ti mai trebuie sa adaugi sau sa scoti din kitul tau pentru a'l face stereo; si mai bine citeste tot despre el(voltaj, sarcina..etc) Link spre comentariu
Vizitator ady88reli Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Sal! De curand mi-am cumparat un difuzor de joase ( http://www.shopmania.ro/magazin~online- ... 866143.htm) si am un amplificator cu TDA7294 punte cu care vreau sa-l atac.dar se aude mai incet fata de un difuzor mai mic pe care il aveam pe aici si l-am probat, de ce oare?Ar fi necesar un amplificator de putere mai mare pentru el?daca da aveti o schema , un cablaj ,ceva pentru un amplificator cu o putere mai mare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum