Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help Difuzor medii!

C0B

Postări Recomandate

Am ars difuzorul de medii de pe niste incinte Jamo si acum sunt in cautare de alte medii.Filtrele sunt dupa cum scrie in prospectul boxelor cu taiere la 1000hz si 10000hz.Am luat un difuzor inchis la spate de la KON..si e jalnic...fata de ala original de 3" asta de 5" suna JALNIC..am impresia ca nu urca atat in frecventa ca acela..si am lipsuri mari de tot in spectru si e deranjant..deci trebe sa caut altceva.Sau sa merg pe varianta schimbarii intreglui lantz de inalte + medii + filtre ?Gasesc o medie inchisa la spate care sa sune respectabil cu filtrele si tweeterul actual ??sau ? pff ziceti-mi si mie va rog ce sa fac..ca asa suna deplorabil boxele :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

4

• Haralambie

3

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

uite-te ce model sunt..cauta pe net modelul boxelor tale..eventual trimite un mail si intreaba-i pe producatori ce difuri au folosit...pt ca ideal art fi sa pui acelasi model

Link spre comentariu

Da ..ar merge si asa, dar piesele de schimb costa mult mai mult :evil: Ca asa vroiam si eu sa iau un dif de la un sistem audio 5.1 care costa in jur de 140 Euro si doar pe difuzorul de la subwoofer mi-au cerut 65 Euro ceea ce este foarte mult :twisted:

Link spre comentariu

Da...stiu...costa...oricum nu ma intereseaza difuzoarele lor.

Ma interesa daca ati folosit vr-un difuzor de medii de la 1000-10.000 hz si ati fost multumiti.

Cred ca pana la urma schimb filtrele si iau alte inalte ...care coboara pana la 5, 6 mii hz ca asa greu greu gasesc eu medie care sa urce pana la 10 mii..

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 5767981576

Pozele se vad in linkul de mai sus.

Link spre comentariu

Nu stiu dar parca mai bine ar fi sa lasi boxa nemodificata , si sa mai cauti niste difuri de medii !! Ai putea incerca si la telezimex.ro , chiar si la bos.ro ( :lol: ) mai cauta ca trebuie sa gasesti ceva potrivit :wink:

Link spre comentariu

M-am gandit..m-am tot gandit...o sa schimb filtrele + difuzoare de inalte care acum merg decat de la 10Kz.Am sa cumpar alte inalte si alte filtre.Am sa tai 800 hz 5 kz si gata :da..uitasem..filtrele de la SAL sunt bune de ceva ?Stie cineva sa ma indrume spre un site unde pot citi fregventele de separare la aceste filtre ? ?Multzam

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări