Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator... bruiaj...

Vizitator bunoara

Postări Recomandate

Vizitator bunoara

SalutareAm si eu o mare problema. Vecina de deasupra este maniaca rau cu muzica. Dar maniaca de genu noaptea la 2,3 muzica tare, basi Julio Iglesias, eventual sex pe muzica etc. Am incercat sa vb cu ea, vad ca nu are efect, la politie nu am de ce sa sun ca parteneru de sex e politist. Si blocurile astea nenorocite au peretii asa de subtiri ce aproape auzi si cand respira vecinii :(. M-ar interesa sa fac un montaj cu care sa pot sa ii introduc un bruiaj cand asculta nenorocita aia de muzica noaptea. Ma gandeam ca, avand tavanul fals la mine in dormitor, sa folosesc profilele care sustin rigipsul pe post de antena si cumva sa amplific semnalul generat de un telefon mobil, sau ceva de genu sa inceapa sa ii faca urat casetofonu, cdplayeru sau ce dracu o avea acolo. Stiu ca suna cam nasol treaba ca nu e tocmai ortodox dar innebunesc, dar cred ca oricine care ziua are servici ar vrea sa doarma bine noaptea sa poata sa o ia de la capat cu munca. Nu vreau sa ma duc sa scot sigurante d epe casa scarii sau sa fac interventii din categoria asta pt ca sunt ilegale. Dar daca imi fac la mine in casa ceva nu are ce sa imi faca.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări