Vizitator al3xutzu07 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 am si eu o problema cu un n80 mi sa facut ecranu alb....cum pot remedia problema si care este cauza....astept un rasp... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Trebuie schimbata banda flexibila. Cea care face legatura intre partea cu lcd-ul si mainboard-ul telefonului. Costa cam in jur de 80 ron la un service. Link spre comentariu
Vizitator al3xutzu07 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 ok multumesc mult pt ajutor Link spre comentariu
Vizitator bazz20 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 sal aceasi problema am si eu cu un n80 ,,ecran alb",doar ca al meu este asa de la o baie cu lapte iam schimbat banda da nimic toa alb si frumos este. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Ai incercat si cu alt lcd? daca nu merge nici cu alt lcd, este din driverele esda. sunt doua la numar pozitionate langa conectorul de folie de pe placa. Link spre comentariu
Vizitator bazz20 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 da am incercat si cu alt lcd si nu merge. Se gaseste acele drivere la un magazin on line; se schimba greu? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 da am incercat si cu alt lcd si nu merge. Se gaseste acele drivere la un magazin on line; se schimba greu? Ai nevoie de ceva experienta, asta pe langa statia de aer cald. Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 La o resoftare sa gandit careva? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Driverele alea sînt piese, nu software. Link spre comentariu
Vizitator cristi07 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Si eu am probleme cu N80-ul meu...Cand ii inchid slide-ul se face ecranul alb si ramane aprins back light-ul....Dar la mine stiu ce e...placa de baza e dusa de la apa sau alt lichid.Asa ca....stie cineva de unde fac rost de o placa de baza pt N80? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum