alex Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 In primul rand tin sa ii multumesc lui sorteh pentru gestul sau.Am uitat sa va spun.Acest amplificator l-am mai facut dar atunci nu eram in localitate,eram la tzara si nu aveam spiral.Tot atunci m-am gandit sa masor tensiunea de iesire a ampului si aveam 32v~.Acum o sa folosesc ca finali mj4035 si mj4032.Cred ca luni voi posta poze cu cutia. Link spre comentariu
schukaru Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 sau se mai gasesc in magazinele bureti diamantati sunt foarte fini si foarte buni si nici nu sunt scumpi/3 lei/maine fac o poza sa iti arat Link spre comentariu
alex Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 imi puteti recomanda o schema pt un preamplificator?de prefereat ar fi ca preamplificatorul sa fie cu tranzistoare si sa aiba reglaj pe bass inalte si volum.momentan va arat cum mi-a iesit cutia.La cutie am avut mult mai multa grija+ca fatza este indoita de taicameo Link spre comentariu
alex Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 nu mai zice nimeni nimic? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Preamplificator vezi la sectiuna accesorii audio, alege-ti unul care il poti realiza tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum