Vizitator Adrian SB Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Daca sunt printre electronisti si pescari, acestia stiu la ce ma refer. Vreau sa stiu daca se poate face un dispozitiv electronic sa imite sunetul cloncului la pescuitul din barca al somnului. Link spre comentariu
tranzistor Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Mda,sunt pescar....am vazut parca ceva de genu',dar nu mai gasesc acum.....oricum era ceva cu un circuit integrat tipul CMOS. Incearca sa cauti pe google. Link spre comentariu
Vizitator Terror Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 te dezamagesc, nu sunetul cloncului ti-ar trebui, ci vibratiile pe care acesta le transmite in apa...asa ca, tot scula (cloncul) e de baza... Link spre comentariu
Kreator Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 te dezamagesc, nu sunetul cloncului ti-ar trebui, ci vibratiile pe care acesta le transmite in apa...asa ca, tot scula (cloncul) e de baza...Sunt intrutotul deacord cu tine. Pestii au auzul foarte slab!!! Ei percep vibratiile apei din jurul lor cu linia mediana (aud cu corpul!!!!). Fir intins! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum