Vizitator surub Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Imi trebuie si mie un difuzor defect:- poate sa fie descentrat- poate sa fie cu membrana rupta- bobina sa fie buna- sa fie cat mai puternic (zeci de wati)Are cineva ase ceva de aruncat? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Dute si tu in bazar, vei gasii o gramada.Pt ce ai nevoie? Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Am un dif functional 12" Sound Tech 300w (asa scrie pe el ), dar cu probleme estetice( calota lipita cu silicon si conul ,care avea lipita o folie pe el , are belita folia pe jumatate din suprafata ) , dar care nu afecteaza functionarea lui. Diful nu e cumparat de aici , ci a fost dintr-un tub adus de la nemti si credema suna bine . Eu vreau 40 lei pe el , daca te intereseaza PM. Link spre comentariu
Vizitator surub Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Vreau sa incerc un proiect DIY, daca o sa imi iasa o sa-l pun si aici.Bogdi16 -- despre ce bazar vorbesti, sunt oameni care vand difuzoare stricate? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Vreau sa incerc un proiect DIY, daca o sa imi iasa o sa-l pun si aici.Bogdi16 -- despre ce bazar vorbesti, sunt oameni care vand difuzoare stricate?Militari- Valea CascadelorVitan- Autovit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum