Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

firmware mp4

elmar

Postări Recomandate

SALUT!Am un MP4 Playercu firmware-ul stricat.am cautat peste tot pe internet sa gasesc acest firmware si nu am gasit nimic care sa se potriveasca la acest aparat(Multe playere au softul pe internet numai la acesta nu).Singura speranta a ramas aici pe forum poate cineva are acest player si vrea sa ma ajute si pe mine facind o copie de siguranta a firmware-ului ( acest lucru se poate face cu programul din acest link:http://mympxplayer.org/tool-s1fwx-v33-actions-chip-firmware-extractor-df805.html)si bineinteles trimitind-o(copia) si mie eventual arhivata ca sa fie un fisier mai mic.atasez si citeva poze facute cu camera web(scuze pentru calitatea imaginilor)playerul se numeste :MUSIC MAN M-158 Versiune soft:YIDAa91n9_10 S1MP3 PLAYER,WILSON CO.LTD 9.1.52.Are procesor ATJ2093M,FLASH HY27UT088G2M(1G) BOARD:ZX6012M TSL V4.0 KEY 2006.11.22Am dat si aceste date interne dar nu este nevoie sa desfaceti playerul ca sa vedeti daca sunt la fel, doar copiati firmwareul prin cablu USB .atentie! daca nu stiti cum se foloseste programelul cititi cu atentie ce scrie acolo(e scris in limba engleza)VA MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări