Vizitator Cosmin83 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Am o mare rugaminte, si anume am dat jos de pe net un programel de pe site-ul winamp care daca-l selectey ca plug-in cica ar trebui sa scoata pe portul LPT1 semnal dupa muzica pentru 8 LED-uri. Problema e ca nu pot sa fac asta intrucat imi da eroare si am inteles din manualul XP ca windowsul ar bloca porturile nefolosite pentru a nu fi accesate ilegal. Deci, vreau sa stiu cum pot scapa de beleau care a cayut pe capul meu si sa deblochez in XP portul cu pricina, adica LPT-ul? Link spre comentariu
one Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Vezi si setarile portului paralel in bios (ECP+EPP) Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Sincer..nu am intalnit pana acum PC la care sa fie blocate automat anumite porturi deoarece nu le foloseste...dar cine stie.Deobicei un port sau un device se blocheaza din BIOS. Daca nu este blocat nici din bios,s-ar putea sa-ti fie ars controlerul portului. Iti recomand sa cauti un soft pentru portul paralel si sa il verifici cu voltemtrul.Cu un astfel de soft poti activa pinii,iar pe 2-9 va trebui sa ai o tensiune (nu mai stiu exact valoare,aproximativ 5 V parca) Data port sunt pinii de pe care poti culege tensiune Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 cauta programul 'userport' il gasesti usor cu google, si face ce vrei tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum