Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mocheta boxe

rares01

Postări Recomandate

de unde se poate achizitiona mocheta pentru boxe (un magazin online daca se poate)si cam cat costa .....sau... daca aveti alte sugestii pentru a imbraca o incinta astept pareri(sfaturi)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

5

• djlove

3

• Bogdi16

2

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Daca nu gaseti mocheta speciala, le poti imbraca cu mocheta subtire se gaseste prin magazine cu pretul intre 5-12 ron/m2. Daca ai magazin bricostore la tine in oras poti incerca acolo, daca nu la orice magazin de mocheta.De lipit se poate lipi foarte bine cu prelandez.

Link spre comentariu

cam scumpe pe acest site :sparge: ce parere aveti ..inafara de prenandez un alt adezic care ar mai fi?

E cel mai bun si eficient, exista si altele dar sunt destul de scumpe.Intinzi cu o pensula pe suprafata care vrei sa o mochetezi , il lasi cateva minute sa se 'aeriseasca" si aplici mocheta. Eu in felul asta am mochetat foarte multe boxe pana acum. Lucreaza intr-un spatiu deschis ca asltfel o sa inhalezi vapori si sunt destul de toxici.Succes :dans:Edit: E foarte scumpa mocheta aia, eu vazusem pe undeva la un pret de 16-20 lei pe metru liniar, dar nu mai tin minte site-ul :(
Link spre comentariu
Vizitator armses

In magazine de astea in care se vand covoare de'alea gasesti sigur!Si........inca ceva.......daca gasesti de-aia fara randuri ca arata mult mai bine!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări