rares01 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 de unde se poate achizitiona mocheta pentru boxe (un magazin online daca se poate)si cam cat costa .....sau... daca aveti alte sugestii pentru a imbraca o incinta astept pareri(sfaturi) Link spre comentariu
djlove Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Daca nu gaseti mocheta speciala, le poti imbraca cu mocheta subtire se gaseste prin magazine cu pretul intre 5-12 ron/m2. Daca ai magazin bricostore la tine in oras poti incerca acolo, daca nu la orice magazin de mocheta.De lipit se poate lipi foarte bine cu prelandez. Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Mocheta aceea subtire de la Piritex e foarte buna. 6-7 lei m^2, culoare inchisa, se muleaza si se indoaie foarte bine. Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 apropo din cate stiu se zice prenandez nu "prelandez" oricum sarind peste acest fapt multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
djlove Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Din pacate nu mai pot edita. Asa m-am obisnuit sa spun inca din copilarie. Link spre comentariu
Vizitator armses Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Uite aici magazin online care vinde mocheta speciala pt boxe http://www.discopro.ro/?p=productsList&sWord=mocheta Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 cam scumpe pe acest site ce parere aveti ..inafara de prenandez un alt adezic care ar mai fi? Link spre comentariu
djlove Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 cam scumpe pe acest site ce parere aveti ..inafara de prenandez un alt adezic care ar mai fi?E cel mai bun si eficient, exista si altele dar sunt destul de scumpe.Intinzi cu o pensula pe suprafata care vrei sa o mochetezi , il lasi cateva minute sa se 'aeriseasca" si aplici mocheta. Eu in felul asta am mochetat foarte multe boxe pana acum. Lucreaza intr-un spatiu deschis ca asltfel o sa inhalezi vapori si sunt destul de toxici.Succes :dans:Edit: E foarte scumpa mocheta aia, eu vazusem pe undeva la un pret de 16-20 lei pe metru liniar, dar nu mai tin minte site-ul :( Link spre comentariu
Vizitator armses Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Este scumpa intr-adevar,dar este de aia special pt boxe!! Link spre comentariu
anton Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 eu am luat din constanta cu 12 lei mocheta subtire speciala pt boxe...acolo la discopro chiar au preturi mari... Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 deci totusi se poate si cu preturi mai mici Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Dute si tu intrun magazin specializat pe mocheta si sigur vei gasii. Link spre comentariu
Vizitator armses Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 In magazine de astea in care se vand covoare de'alea gasesti sigur!Si........inca ceva.......daca gasesti de-aia fara randuri ca arata mult mai bine! Link spre comentariu
Vizitator bseriatrei Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Incearca cu mocheta de portbagaj de dacie . Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Incearca cu mocheta de portbagaj de dacie .Nuu...in BMW e mai buna mocheta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum