Vizitator davidesculucian Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 am si eu o camera video minidv canon xl1 - s cu ceva probleme la ea, inregistreaza si reda pe dv out ca si cum ar avea efect de strobe mai bine zis cu pureci colorati ;)) pe video out imi da semnal bun, camera are vreo 4 ani de folosinta iar chestia asta sa intamplat brusc.Intrebarea mea daca stie cineva ce poate fi stricat la ea sau ce are mai exact, sincer eu nu cred ca e capu de citire mini dv probabil ccd-ul nush ... astept parerile voastreVa multumesc! Link spre comentariu
maranata94 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Ce program folosesti la capturare? Vezi sa nu fie pe modul progresive camera, eu am VX2100 sony si am activat odata o modul progresive care facea exact la fel. Incearca pe alt calculator, sa faci captura, verifica placa fireware, daca tot nu merge bine eventual vezi daca gasesti pe undeva butonul de reset al camerei. Daca nici asa nu merge bine e o problema cu ea, Probabil procesorul care converteste formatul AVI DV, dar asta numai daca pe analog out imaginea apare corecta si fluida. Daca nu, sunt o gramada de variante de defecte. circuitul care seteaza timpul de incarcare a ccd-urilor, si expunerea la lumina, este posibil ca ccd-urile sa fie blocate pe timp de expunere 1/3 sau 1/6 si irisul sa fie inchis la maxim, sunt multe variante. Succes! Link spre comentariu
Vizitator davidesculucian Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 nu programul e de vina pt ca nu numai pe descarcare face chestia aia. daca inregistrez ceva cu camera si pe display-ul camerei se vede asha fara sa fie pusa prin program, iar atunci cand o folosesc prin mixer si folosesc video-out se vede ok si cand intru la descarcare se vede nasol cu orice caseta chiar si inregistrata cu alta camera iar ce se inregistreaza cu camera si pui caseta in alta camera se vede tot asha bulit. daca mai stiti vreo idee vas fi recunoscator. stima Link spre comentariu
Vizitator abc165 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 esti interesat sa o vinzi? Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Desii este un topic vechi...si sa nu mai deschid eu altul postez aici deoarece am aceleasi simptome cu o camera canon xl1s doar ca mie nu imi merge nici iesirile analogice video si Svideo .Pe dv out vede cu pureci colorati si live si pe redare ! Cred ca este un defect comun ,daca a mai patit cineva sau are vre o idee...va rog sa imi spuneti ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum