Vizitator mihai87 Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 salut,de curand am cumparat doua difuzoare eminence kappa 15 A, se zice ca au 450 watti rms,,e ceva de capul lor? despre firma am auzit ca e bunicica....vreau sa fac doua fullrangeuri cu ele,nu vreau sa le folosesc la sonorizari pe bani,le vreau doar asa pentru camera,si chefuri asa mai micute.oare o sa mearga bine,,are rost sa le comand incintele....?astept parerile voastre:) Link spre comentariu
adircf Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 are rost sa le comand incinteleAre rost din moment ce le-ai cumparat.Cu ce le amplifici ? Link spre comentariu
Vizitator mihai87 Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 pai deocamdata le amplific cu un t-amp 600 e putin pentru ele? vreau sa il schimb peste ceva vreme cu un behringer ep 2500 ,,,cand mai adun ceva banuti!! Link spre comentariu
adircf Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Penru camera e ok. Nu trebuie sa scoti vena din ele.p.s.am mutat topicul la difuzoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum