Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reprogramare bord LOGAN

Vizitator BYZU

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

4

• Xaby

4

• MoshuLeo

2

• critix

2

Top autori în acest subiect

Vizitator tachonow

Cum se poate reprograma eepromul direct pe placa fara al mai scoate?

Citeste cu atentie posturile anterioare. PonyProg cu interfata vanduta de adelaida.ro merge incircuit fara probleme.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator djcristi

Cum se poate reprograma eepromul direct pe placa fara al mai scoate?

Citeste cu atentie posturile anterioare. PonyProg cu interfata vanduta de adelaida.ro merge incircuit fara probleme.
care din ele? AD-MEM01C?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator eXistenZ_Tg

Salutare , am si eu o problema cu programatorul de la adelaida , desi cum am primit in posta foaia sa ma duc sa ridic coletu , cand am ajuns cu el acasa , am conectat cabluri am alimentat am facut setari la programe , cand sa dau citere , a citit to cu ff (aveam un eeprom gol) dar la scriere imi da device not responding , desi o fractiune de secunda se aprinde ledul verde si dupa aceea eroarea , cand ii dau read imi apare ca ar fii scris 4 perechi , asta in pony prog , in icprog la fel setarile dupa instuctiuni , si la fel cica citeste dar ciudat ca si cu ff si 00 in anumite locuri , la scriere ramane asa , bara aceea nu se umple cum ca ar scrie , mentionez ca am o clema test pt smd cu 8 pini si cablu de la clema este cositorit pe adaptorul de la smd la thd ce a venit livrat cu restul de la programator , a fost un scurt pe 2 fire si mi se incalea foarte tare un 78L05 langa un condensator de 100uF 35V in dreapta placii , am remediat problema dar tot nu pot sa scriu , alimentarea este de la un traf de 9V 500mA , si am incercat si de la o sursa de comp la 12V , folosesc portul serial al placii de baza desi e un asus mai vechi si mai simplu , fara prea multe sloturi si controlere cu un dual core de 1.8 , nu stiu ce se intaimpla ce am gresit , si daca ma poate ajuta cineva as fii foarte recunoscator

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator eXistenZ_Tg

Am rezolvat problema , se pare ca la mine era defecta clema test , pinul 5 era intrerupt , am gasit problema , am sapat un pic in plastic , si am refacut legatura acuma totul merge , am verificat si programatoarele pana sa depistez problema la clema asa ca acuma sant fericit ca merge scris

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

:cry:

as dori si eu versiune mai veche 2.5 o poate pune careva ? sau sa mi-o trimita [email protected]

am v 2.6 si am folosit-o cu tachosoft dar este pesta mana asa ca va rog trm.pe adresa mea.

:aplauze

da se poate programa pe circuit o sa caut ca era pe undeva pe aici --suntarea--pinilor

mrs mult.

:freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări