Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reprogramare bord LOGAN

Vizitator BYZU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

4

• Xaby

4

• MoshuLeo

2

• critix

2

Top autori în acest subiect

Cine stie bine romaneste intelege ce am inteles si eu.dl BYZUcere foarte clar o interfata pentru reprogamat bordul ,nu memoria.Cind reusesti sa citesti corect memoria in circuit cu programatoarehome made gen Pony etc. sa ne anunti si pe noi.Bafta.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator biktel

va rog ajutati-ma cu o schema sigura pentru reprogramat fie bordul fie memoria as vre o schema verificata are cinevaa????

Bordul la Logan nu se poate reprograma prin priza de diagnoza, doar daca dai memoria jos, o citesti cu un programator, o modifici cu ajutorul unui soft de km, o scrii la loc in eeprom cu acelasi programator si o lipesti la loc pe placa.
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Merge reprogamat 93c56 cu ponyprog absolut perfect. Am facut asta de zeci de ori, pe bune , dar cu memoria scoasa. Si se scoate f.f. usor, cu 2 ciocane de lipit si a treia mina care sa traga de cip in timp ce tu incalzesti simultan stinga dreapta cip-ul de memorie. Merge si fara trei miini, legi cip-ul cu un elastic care sa-l traga de pe placa in timp ce-l incalzesti.

Merge si cu el nedezlipt daca treci procesorul in tristate dar nu stim ce procesor este ca sigur are un pin de tristate. Este mascat cu Logan ver. ..

Daca vrei o reprogramare " mai speciala " este un soft LoganFE2 sau LoganFE21 care face niste chestii misto, de ex. treci din mile in km. litri in galon si multe altele. Si eu il caut softul asta dar inca nu l-am gasit ( e rusesc)

Link spre comentariu
Vizitator energie

Merge reprogamat 93c56 cu ponyprog absolut perfect. Am facut asta de zeci de ori, pe bune , dar cu memoria scoasa. Si se scoate f.f. usor, cu 2 ciocane de lipit si a treia mina care sa traga de cip in timp ce tu incalzesti simultan stinga dreapta cip-ul de memorie. Merge si fara trei miini, legi cip-ul cu un elastic care sa-l traga de pe placa in timp ce-l incalzesti.

Merge si cu el nedezlipt daca treci procesorul in tristate dar nu stim ce procesor este ca sigur are un pin de tristate. Este mascat cu Logan ver. ..

Daca vrei o reprogramare " mai speciala " este un soft LoganFE2 sau LoganFE21 care face niste chestii misto, de ex. treci din mile in km. litri in galon si multe altele. Si eu il caut softul asta dar inca nu l-am gasit ( e rusesc)

Acel program se găsește aici http://www.daciaclub.ro/Logan-firmware- ... 71531.html
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări