Vizitator BYZU Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 va rog ma ajuta si pe mine cineva sa fac interfata pentru a reprograma unbord de lopgan???? va multumesc anticipat Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Nu trebuie construita nici o interfata.Se scoate de pe placa memoria 93c56 se citeste ,se rescrie cu dumpul corectat si se lipeste la loc.Asta-i tot. Link spre comentariu
ghitab Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 BYZU probabil s-a referit la interfata cu care citesti memoria, ca doar nu o dai jos si te uiti la ea Si apropo se poate citi si in circuit nu trebuie neaparat sa o dai jos. http://www.lancos.com/e2p/si-prog-v2_2.pdf Ai aici o schema pt ponyprog/icprog dar la 93cxx cam da chix. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Cine stie bine romaneste intelege ce am inteles si eu.dl BYZUcere foarte clar o interfata pentru reprogamat bordul ,nu memoria.Cind reusesti sa citesti corect memoria in circuit cu programatoarehome made gen Pony etc. sa ne anunti si pe noi.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator BYZU Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 va rog ajutati-ma cu o schema sigura pentru reprogramat fie bordul fie memoria as vre o schema verificata are cinevaa???? Link spre comentariu
Vizitator biktel Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 va rog ajutati-ma cu o schema sigura pentru reprogramat fie bordul fie memoria as vre o schema verificata are cinevaa????Bordul la Logan nu se poate reprograma prin priza de diagnoza, doar daca dai memoria jos, o citesti cu un programator, o modifici cu ajutorul unui soft de km, o scrii la loc in eeprom cu acelasi programator si o lipesti la loc pe placa. Link spre comentariu
Vizitator dannicolae Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 va rog ajutati-ma cu o schema sigura pentru reprogramat fie bordul fie memoria as vre o schema verificata are cinevaa???? Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Merge reprogamat 93c56 cu ponyprog absolut perfect. Am facut asta de zeci de ori, pe bune , dar cu memoria scoasa. Si se scoate f.f. usor, cu 2 ciocane de lipit si a treia mina care sa traga de cip in timp ce tu incalzesti simultan stinga dreapta cip-ul de memorie. Merge si fara trei miini, legi cip-ul cu un elastic care sa-l traga de pe placa in timp ce-l incalzesti. Merge si cu el nedezlipt daca treci procesorul in tristate dar nu stim ce procesor este ca sigur are un pin de tristate. Este mascat cu Logan ver. .. Daca vrei o reprogramare " mai speciala " este un soft LoganFE2 sau LoganFE21 care face niste chestii misto, de ex. treci din mile in km. litri in galon si multe altele. Si eu il caut softul asta dar inca nu l-am gasit ( e rusesc) Link spre comentariu
Vizitator energie Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Merge reprogamat 93c56 cu ponyprog absolut perfect. Am facut asta de zeci de ori, pe bune , dar cu memoria scoasa. Si se scoate f.f. usor, cu 2 ciocane de lipit si a treia mina care sa traga de cip in timp ce tu incalzesti simultan stinga dreapta cip-ul de memorie. Merge si fara trei miini, legi cip-ul cu un elastic care sa-l traga de pe placa in timp ce-l incalzesti. Merge si cu el nedezlipt daca treci procesorul in tristate dar nu stim ce procesor este ca sigur are un pin de tristate. Este mascat cu Logan ver. .. Daca vrei o reprogramare " mai speciala " este un soft LoganFE2 sau LoganFE21 care face niste chestii misto, de ex. treci din mile in km. litri in galon si multe altele. Si eu il caut softul asta dar inca nu l-am gasit ( e rusesc) Acel program se găsește aici http://www.daciaclub.ro/Logan-firmware- ... 71531.html Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Acel program se găsește aici http://www.daciaclub.ro/Logan-firmware- ... 71531.html De acolo te trimite intr-un site rusesc care a dezactivat dw acelui soft. Link : http://narod.ru/disk/17430470000/LoganFE21.rar.htmNu se poate dw, scrie in ruseste ca fisierul e dezactivat : Файл удален с сервиса ( adica file out of service cf. google ) Link spre comentariu
critix Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Mai doreste cineva softul respectiv? Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Mai doreste cineva softul respectiv?Multumesc, eu l-am gasit, au ajuns la ver 2.5, dar poti pune un link pentru altii interesati. Link spre comentariu
critix Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 tot versiunea 2.5 o am si eu.Daca intre timp iasa o noua versiune, o sa pun link-ul catre ea. Link spre comentariu
Xaby Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Linkul cu v2.6 : http://narod.ru/disk/19830576000/lfe26l.rar.html Link spre comentariu
adrian82 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 ce e prost ca ltima versiune nu se poate modifica km scris sus la mileage ... as dori si eu versiune mai veche 2.5 o poate pune careva ? sau sa mi-o trimita ym [email protected] multan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum