Vizitator dangornoava Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Am inteles nu se poate nu se poate dar ma poate ajuta cineva cu informatii unde pot gasi un motor mai puternic de 12v sau 24v de genul celor folosite la bicicletele electrice sau la scuterele electrice. unde pot gasi un motor de scuter electric in romania un link ceva Multumescdaca mai ai nevoie de motor cred ca te pot ajuta euam un portpalet electric care are 2 motoare unul care o misca si unul mai mic care ridica sau coboara la 24vare si toata partea de comanda perfect functionala,ma poti gasi la 0766371104 Link spre comentariu
Vizitator catal4n Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Am inteles nu se poate nu se poate dar ma poate ajuta cineva cu informatii unde pot gasi un motor mai puternic de 12v sau 24v de genul celor folosite la bicicletele electrice sau la scuterele electrice. unde pot gasi un motor de scuter electric in romania un link ceva Multumescdaca mai ai nevoie de motor cred ca te pot ajuta euam un portpalet electric care are 2 motoare unul care o misca si unul mai mic care ridica sau coboara la 24vare si toata partea de comanda perfect functionala,ma poti gasi la 0766371104salut detalii turatie o poza ceva cat consuma pret de unde sunteti trimiteti si prin posta ? Link spre comentariu
daniels Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Ma intreseaza si pe mine un motor de cc cu magneti permanenti la o putere 0,5-1KW @ Catal4n Alternatorul de dacia 1300 are cam 380W, dar problema s-a lamurit, demarorul nu poate fi folosit un timp indelungat (vezi lagarele si bobinele care sunt inseriate) ca putere cam 800W. Mai sunt motoare de curent continuu mai puternice la stergatoarele de parbriz pt camioane si unele buldozere sunt echipate cu dinamuri. Link spre comentariu
Vizitator catal4n Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Ma intreseaza si pe mine un motor de cc cu magneti permanenti la o putere 0,5-1KW @ Catal4n Alternatorul de dacia 1300 are cam 380W, dar problema s-a lamurit, demarorul nu poate fi folosit un timp indelungat (vezi lagarele si bobinele care sunt inseriate) ca putere cam 800W. Mai sunt motoare de curent continuu mai puternice la stergatoarele de parbriz pt camioane si unele buldozere sunt echipate cu dinamuri.Nu sunt chear asa puternice alea de stergatoare si sunt de 24 ar fi bun si de 24 dar sa aiba putere la stergatoare turatia mare se transforma in putere prin reductia de o au pe ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum