Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirpool AWT 2288/3 programator defect

Vizitator Dek

Postări Recomandate

Masina are programatorul defect. Am gasit montat un programator care are cod AWT5107.Nu am gasit schema nici ptr 2288/3 sau 5107!Restul sunt controlate(presostat,electrovalve,pompa,electromagnet deschidere usa,etc).Are cine vreo schema?

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SASSU

2

• cristi_ro

1

Masina are programatorul defect. Am gasit montat un programator care are cod AWT5107.Nu am gasit schema nici ptr 2288/3 sau 5107!Restul sunt controlate(presostat,electrovalve,pompa,electromagnet deschidere usa,etc).Are cine vreo schema?

Incearca sa ii reinscrii memoria daca nu are ceva ars pe placa
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

salutare,cum se rescrie un programator pt masina de spalat whirpool fl 5090/a ce am nevoie pt a face acest lucru? de unde pot gasi programul care trebuie scris pe memorie si ce fel de adaptor pt memorie am nevoie? se poate modifica timpul din program adica sa spele o perioada mai lunga de timp? programatorul se blocheaza in timpul splarii pe primile 6 programe, daca il rescriu se va rezolva aceasta problema?multumesc anticipat. astept un raspuns

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări