Vizitator Dek Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Masina are programatorul defect. Am gasit montat un programator care are cod AWT5107.Nu am gasit schema nici ptr 2288/3 sau 5107!Restul sunt controlate(presostat,electrovalve,pompa,electromagnet deschidere usa,etc).Are cine vreo schema? Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Masina are programatorul defect. Am gasit montat un programator care are cod AWT5107.Nu am gasit schema nici ptr 2288/3 sau 5107!Restul sunt controlate(presostat,electrovalve,pompa,electromagnet deschidere usa,etc).Are cine vreo schema?Incearca sa ii reinscrii memoria daca nu are ceva ars pe placa Link spre comentariu
Vizitator Dek Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Cam asta ar fi solutia.Ce dump sa pun?Are cineva? Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Cam asta ar fi solutia.Ce dump sa pun?Are cineva?La acel model nu am dump Link spre comentariu
cristi_ro Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 salutare,cum se rescrie un programator pt masina de spalat whirpool fl 5090/a ce am nevoie pt a face acest lucru? de unde pot gasi programul care trebuie scris pe memorie si ce fel de adaptor pt memorie am nevoie? se poate modifica timpul din program adica sa spele o perioada mai lunga de timp? programatorul se blocheaza in timpul splarii pe primile 6 programe, daca il rescriu se va rezolva aceasta problema?multumesc anticipat. astept un raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum