Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema ventilator Mercedes

Vizitator leon

Postări Recomandate

Vizitator leon

Cine ma poate ajuta, am la un mercedes regulatorul de turatie de la ventilator ce primeste comanda de la cilma defect.Am masurat si de la clima pe comanda vine o tensiune reglabilade la 0V la 6V , ventilatorul tot nu merge doar se infierbinta regulatorul foarte tare.Va rogfrumos daca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Felis

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cine ma poate ajuta, am la un mercedes regulatorul de turatie de la ventilator ce primeste comanda de la cilma defect.Am masurat si de la clima pe comanda vine o tensiune reglabilade la 0V la 6V , ventilatorul tot nu merge doar se infierbinta regulatorul foarte tare.Va rogfrumos daca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat.

Problema mare nu e sa faci tu un regulator de putere dar regulatorul ala se incinge din cauza motorului care are rotorul blocat si atunci actioneaza protectia.Asta e cazul frecvent la tipul respectiv de aeroterme.La mercedesurile mai vechi aeroterma are o siguranta de 30A si consumul aerotermei la turatie maxim? este de 26A.Regulatorul de turatie e de tip PWM(Asa ca rezolva întai problema motorului de la aeroterma)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări