Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde SAMSUNG defect !

ALBATROS

Postări Recomandate

Salut prieteni!Probleme cu un cuptor cu microunde,marca samsung ,grill M9G-45 2800W,ca simptom,displaiul se aprinde complet,cu toate simboluri-le de functii,cum il bagi in priza,in rest e mort! Am verificat tot ce se putea,in afara de procesor.Amgasit intrerupt tz interfata cu buzzer-ul,de tipul bc 637.Pt inloc lui,a trebuit sa scot afisajul de pe placa electronica.Tens de alim sunt in regula,si sunt de parere ca este defect microprocesorul KS56C671-32.Daca stie cineva cum sa procedez sa fac rost de procesor,sau de toata placa RC-M9245R-XX.Multumesc oricui imi da o solutie!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

1

• ALBATROS

1

Top autori în acest subiect

E cam greu sa gasesti un procesor de acelasi tip si banuiesc ca e de productie china eu zic ce cea mai buna solutie e sa inlocuesti programatorul electronic cu unu mecanic de la un cuptor defect sau faci un temporizator electronic si cuptorul va fi iarasi functional.Eu asa am facut la niste cuptoare de fast food si merg ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări