gherasim Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 am un amlificator cu 8 tranzistori in final IRFA 450 dupa redersare sunt doua sigurante care ard de fiecare data cind le schimb. Ce poate sa fie ? ceva probleme in final si sa consume pre mult adica final in scurt ,ce ar trebui sa masor si cum ??? poate fiecare tranzistor in parte? poate ma ajutati (alimentarea este simetrica 28 v) Link spre comentariu
djlove Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Masoara fiecare tranzistor in parte. Masurat adica scos de pe placa si incercat, apoi montat la loc daca e bun. Ai ceva in scurt pe placa. Cum a aparut aceasta problema?, ai facut cumva scurt pe iesire? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 chinezaria aceea de ampif cat credeai ca te tine?dupa ce ii dai de cap sa fi pregatit si pt alte ''incidente''.ca sa-l faci sa poti avea baza in el trebuie sa schimbi toti condensatorii electrolitici si aproape toti tranzistorii si diodele.e facut cu cele mai penale componente posibile .trage si tu de el cat poti sau incearca sa-l mariti.succes! Link spre comentariu
gherasim Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 multumesc ptr indicatii.nu am facut scurt in nici un fel . a cedat din senin la punerea in functie.Am sa masor t,dar condensatorii electrolitici care sunt buni tot trebuie inlocuiti?chear si cei din redresare?-pentru ca nu vad rostul ,poate sa aiba filtrajul vreun amestec in scurtul produs?! oricum multumesc. Link spre comentariu
gherasim Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 multumesc DOMNULUI MITICA ptr lincurile sponsorizate (cand o sa ai nevoie de ajutor sper ca tot asa o sa-l primesti) Link spre comentariu
djlove Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 multumesc DOMNULUI MITICA ptr lincurile sponsorizate (cand o sa ai nevoie de ajutor sper ca tot asa o sa-l primesti) Mitica nu e un user real, e un boot pus de Vasile, pentru reclame Link spre comentariu
gherasim Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 sunt foarte bucuros deoarece am reusit sa repar amplificatorul,cu multa munca dar merita ,in plus am montat un cooler pe radiator fiinda sa inferbinta tare.Multumesc de ajutor! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Foarte bine, iti recomand acum sa ii faci o protectie pentru boxe, e pacat sa iti strici si boxele daca mai apar probleme cu el. Link spre comentariu
gherasim Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 ce trebuie sa fac ?sa montez ceva sigurante pe iesire? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Sigurantele sunt ceva rudimentar, mai ales daca nu le dimensionezi corect. Realizeaza o protectie la curent continuu. Gasesti scheme la sectiunea acesorii audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum