cristi666 Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 oare merge un stk 402-120 legat in punte cu defazor aferent??? :nas:teoretic ar trebui sa mearga...dar practic....? Link spre comentariu
zal Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Normal c? merge, dar... ar trebui s?-i pui box? de 16 Ohmi, sau îi scazi alimentarea destul de mult ca s? po?i folosi una de 8 Ohmi, caz în care puterea ob?inut? va fi dac? nu egal?, cu pu?in mai mare ca cea scoas? normal.P?rerea mea e s?-l la?i în pace, nu vei mai g?si altul original dac?-l arzi pe ?sta. Link spre comentariu
cristi666 Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Normal c? merge, dar... ar trebui s?-i pui box? de 16 Ohmi, sau îi scazi alimentarea destul de mult ca s? po?i folosi una de 8 Ohmi, caz în care puterea ob?inut? va fi dac? nu egal?, cu pu?in mai mare ca cea scoas? normal.P?rerea mea e s?-l la?i în pace, nu vei mai g?si altul original dac?-l arzi pe ?sta. mersi de sfat, dar totusi o sa incerc mai am 2 stk-uri 402-120 de pus la bataie Link spre comentariu
zal Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Dac? tot te apuci de asta, f?-o temeinic: f? un montaj de test ?i alege STK-ul la care derivele la ie?iri sînt cele mai mici. Pe urm? ia o schem? serioas? de defazor, nu aia cu un trz c? e catastrof?. Neap?rat trebuie s? adaptezi o protec?ie. Link spre comentariu
cristi666 Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 fac defazor cu tl062, si am pus sigurante in proiectare si pe alimentare si pe iesire spre difuzor......la fel ca la statii pe 2n3055 sper ca nu voi praji circuite, multumesc de raspuns. Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Foarte bine, a?tept s? v?d ce iese. Link spre comentariu
cristi666 Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 merge binisor dar nu ai cu ce sa al racesti, e practic imposibil sa al racesti, i-am cuplat 2 boxe de 6 ohm (home-made cu difuzoare tunate) in serie si le rupea in doua, am reusit sa imi descentrez difuzorul de bas pe una din ele, un goodmans tunat, si m-am lasat de teste cand am vazut ca dupa numai 2 melodii house mi s-a descentrat difuzorul :cry: imi voi reface difuzoarele de bas si le voi retuna cu sarma mai groasa si apoi ma iau iar de teste, pana atunci mai am un proiect, o statie audio pe mosfet, stie cineva daca merge bine asta cu irfp 450??? am facut cablajul cu 6 finali la ea si trebuie sa cumpar finalii si cateva maruntisuri de piese. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Functioneaza foarte bine atat cu irfp 450 cat s cu irfp 260. Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 merge binisor dar nu ai cu ce sa al racesti, e practic imposibil sa al racesti...D? ni?te detalii dac? te-ai apucat de experiment, schema, alimentare, etc. Sigur vor mai fi ?i al?ii interesa?i. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Inceraca sa il racesti cu un cooler de procesor de PC. Gasesti prin magazinele de componente pc, la 15-20 ron Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Sper c? nu o fi f?cut montajul în aer... Link spre comentariu
cristi666 Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 nu am folosit coolere avand o bucata imensa de aluminiu de la o statie audio de masina cu 1cm grosime, montajul nu l-am facut in aer, i-am facut defazor cu tl062, ampliful l-am alimentat la +-32v si am facut amplificatorul pe o placuta din aceasta viewtopic.php?f=61&t=35222 si voi atasa poze si si impresii cand voi asculta mai mult de 2 melodii house pe boxele mele, cred ca sambata ma apuc de difuzoare, necesita o retunare, numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum