Vizitator Danciu Silviu Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Am o problema la tda`u meu ... i`am pus sursa de 14.7V cu punte de 5A si condensator de 10 000uF , numai ca uneori statia scoate un bazait ciudat .. dar numai uneori ... ce sa fie oare? PLZ HELP !!!! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 vezi ce se intampla daca deconectezi un canal...si la mine ampliful scoate din cand in cand un bazait si habar nu am de unde apare...si daca scot intrarea de la un canal tacee drept ca ampliful meu nu e acelasi cu al tau...dar poate te ajuta asta la ceva... Link spre comentariu
Vizitator Danciu Silviu Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 sharky , scoti un canal de input si nu mai face? la mine face bazaitu` pe ambele canale de output ... da incerc totusi cum zici sa vad ce iese ... 10x Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 la mine e bazaitul intr-o boxa..apare rar.. si habar nu am de la ce..lipiturile sunt bune toate...nu am bucle de masa...iar daca scot ambele intrari ampliful amuteste complet...doar fasaitul acela se aude f incet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum