Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparat module DDR

mielu80

Postări Recomandate

Salutare.Daca cineva imi poate da un sfat cum pot reconditiona module de memorie DDR (1).Mai exact daca exista posibilitatea verificarii fiecarui DIMM in parte,daca merge varianta :-cate un DIMM pe placuta,restul desfacuti si apoi pusa memoria la test sau...Ideea este ca dispun de mai multe module de memorie,toate cu defecte si as vrea sa recuperez cateva dintre ele.Multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• A_L_E_X

1

• mielu80

1

Top autori în acest subiect

nu asta a cerut băiatul...A_L_E_X, uită-te ce scrie pe cipuri, şi încearcă să găseşti datasheetul, şi cu ce zice acolo poţi încerca nişte măsurări...mai trebuie şi o alimentare, ceva... cel mai simplu ar fi să foloseşti un soclu, eventual recuperat de pe vre-o placă de bază defectă.pinoutul mi se pare că e disponibil pe pinouts.ru deci trage un ochi.în principiu n-ar fi greu, dar componentele sunt mici, şi destul de sensibiloase la lipiri/dezlipiri repetate...pe lângă asta, va trebui să vezi şi cum stau lucrurile cu spd-ul... s-ar putea să aibă nevoie de rescriere ca să funcţioneze ok în calculator...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări