Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem de acces

Vizitator khristyan

Postări Recomandate

Da da da da da da da da, si eu RFID :) De unde se ia U2270? Stiam ca la astea care merg la 125 KHz (parca) antena trebuie sa fie nitel mai mare, se pot integra totusi in cartele ca si cele de 13.56M MHz? Mersi pentru raspunsuri :)

Si daca tot suntem aici, te rog trimite-mi si mie cablajul pe [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

4

• sborkuti

2

• habarnam

1

• avengers

1

Top autori în acest subiect

-de unde cumparati cartele de-alea? ... am vazut ca la COMET au in lista, dar nu au pe stoc si nu cred ca aduc in cantitati mici.CARD EM4102 ISO - RFID,125kHz,64bit read-onlyCIDcode,ISO == 1.5184 USD-circuitul il au acolo:U2270B Read/write transponders base station IC (109 bucati pe stoc) == 1.6165 EUR

Link spre comentariu

Am re-citit datasheet-ul de la U2270 si mi-am (re)adus aminte de ce nu mi-a placut de el. Nu se spune cam nimic despre pinul ala de output si cum merge el. Respectiv, trebuie sa ma astept ca in momentul in care se detecteaza card-ul sa mi se transmita datele din el codificate Manchester, sau cum? In plus, nu zice nici o vorbulita despre antena ... cum se face ea, relatia tip antena-distanta maxima, samd. florin_o, daca poti sa-mi dai ceva mai multe detalii ti-as fi recunoscator.

Link spre comentariu
Vizitator florin_o

Salut

Atunci cand cardul intra in camp incepe sa transmita un cod care se repeta in format Manchester.Ce transmite vezi pe pinul OUTPUT.Pe site la ATMEL mai e o nota de aplicatie in care spune si cum sa decodifici , insa nu iti receomand sa aplici algoritmul lor ca nu obtii distante prea mari de citire( mie nu mi-a mers prea bine ... ).Mai mult informatii despre RFID la 125KHz gasesti la http://www.emmicroelectronic.com ( gasesti acolo detaliata problema antenei cat mai ales protocolul tag-urilor).Majoritatea card-urilor de pe piata sunt construite cu tag-uri EMARINE.

Eu am obtinut distante de citire de 10 -12 cm cu o antena cu dimetrul de 5cm.In nota de aplicatie de la ATMEL e specificata si valoarea inductantei bobinei.

Cam atat , mai tinem legatura.O sa postez zilele astea o schema si eventual un hex pentru ATMEL.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vladutz_by

iti trimit eu o schema si softul daca imi dai email-ul tau...Ramane in sarcina ta sa programezi uC.

a trecut multa vreme si nu am primit nici un mail :cry:
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări