Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem de acces

Vizitator khristyan

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

4

• sborkuti

2

• habarnam

1

• avengers

1

Top autori în acest subiect

Vizitator khristyan

dupa cum spune grecul acolo se pare ca da, merg orice cartele de telefon.sborkuti...sigur ca ma intereseaza proiectul, eventual sa-mi trimiti contra cost bineinteles un 89c2051 programat gata pentru ca nu am un programator.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator florin_o

Mai bine incerci RFID...Cartelele sunt foarte ieftine , nu ai contact mecanic iar circuitul integrat cititor U2270 nu costa mai mult de 100k.Am facut asa ceva , daca esti intersat te pot ajuta

Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by

ma intereseaza si pe mine asa ceva pote chiar sa cumpar de la voi ceva pentru ca nu am cunostintele necesare incat sa programez asa ceva id : vladutz_bya facut cineva asa ceva ? functioneaza? la ce pret ajunge toata "jucaria" asta?

Link spre comentariu
Vizitator florin_o

Un uC ordinar , o sursa de 5V , un releu , un U2270 si ceva componente pasive pe acolo.Poate fi o problema cablajul ( U2270 e SMD ) dar cu folie PnP iti iese fara probleme.Cred ca mai mult de 500k nu are cum sa coste.

Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by

avand in vedere faptul ca sunt incepator in adevaratul sens al cuvantului si nu am cunostinte am nevoie de schema de cablaj si de schema de montare a pieselor ca sa pot realiza asa ceva. Va rog sa ma ajutati cei care sunteti in masura sa o faceti.Va multumesc. ;)

Link spre comentariu
Vizitator florin_o

am vazut la magazinul conex electronic dar sunt foarte scumpe acolo.Poti cauta pe net pe la diverse firme care vand sisteme de pontaj si control acces...Mie mi-a adus o cunostinta cu 40.000 / buc

Link spre comentariu
Vizitator florin_o

avand in vedere faptul ca sunt incepator in adevaratul sens al cuvantului si nu am cunostinte am nevoie de schema de cablaj si de schema de montare a pieselor ca sa pot realiza asa ceva. Va rog sa ma ajutati cei care sunteti in masura sa o faceti.Va multumesc. ;)

iti trimit eu o schema si softul daca imi dai email-ul tau...Ramane in sarcina ta sa programezi uC.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări