Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi

Vizitator Dizzy

Postări Recomandate

Vizitator Dizzy

Sunt nou aici am descoperit acest forum cautand pe google , ce pot spune imi place,ma fascineaza electronica, sunt incepator si doresc foarte mult sa invat despre astea , aici va cer sfatu vostru celor cu experiata in asa ceva. vreau sa o iau de la zero cu inceputu ,unde pot gasi tutoriale,sau ce carti? da sa fie destul de explicativ am gasit eu ceva dar sunt in engleza bine stiu engleza dar sunt unele chestii care raman blocat la ele si nu pot trece mai departe cred ca stiti cum e de aia caut ceva in limba romana,Din cate am inteles e bine sa incep cu invata culorilor nu? daca da unde pot gasi asa ceva?Si am mai vazut raspunsu lu cineva ca am tot cautat pe forum zicea ceva de genu sa se inscrie intr-un club de electronica este asa ceva? si unde pot gasiMultumesc mult si astept raspunsul vostru.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări