doru3160 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 as avea nevoie de schema acestui tip de osciloscop pt a incerca sa il aduc un parametrii initiali de functionare,am gasit aici pe forum o schema dar a fost descarcata prin scanarea de pe schema veche(ozalit)si nu prea se intelege mare lucru,(cartea tehnica e inteligibila)daca are cineva rog sa posteze.multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 doresc sa-l donez si as vrea sa-l aduc cat de cat in conditii bune de functionare,pt un incepator e super ok si de asta nu pot sa-l dau asa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 ala eu,ala eu... Link spre comentariu
Blind Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Nu urma indemnul din semnatura mea si vei gasi ceea ce cauti. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 acolo am fost... da daca cineva poate depana (chiar si cu bunavointa)dupa schema de acolo inca-i ceva...eu nu am reusit sa inteleg mare lucru desi m-am bucurat cand am gasit,credeam ca are cineva ceva mai inteligibil(intrati de curiozitate la E0101 si vedeti ce au postat acolo),dupa printare chiar si cu contrast redus tot nu se mai vede nimic de fapt asta spuneam chiar la inceput,cand am postat anuntul... Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 dorule, dac? ?ii musai, po?i s? mi-l donezi mie, a?a cum e, c? oricum dac? nu-l refac original, corodez io alte pl?cu?e... dac? a? începe de la 0, m-ar omorî ?asiul ?i ecranajul tubului...dac? te intereseaz?, bag? un pm, s? vedem cum facem cu expedierea... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 dorule, dac? ?ii musai, po?i s? mi-l donezi mie, a?a cum e, c? oricum dac? nu-l refac original, corodez io alte pl?cu?e... dac? a? începe de la 0, m-ar omorî ?asiul ?i ecranajul tubului...dac? te intereseaz?, bag? un pm, s? vedem cum facem cu expedierea...ai pm daca vrei sa faci unul de la zero cred ca as avea un sasiu cu tub si ceva componente pe el(cu carcasa)asta e cam complet si ti-am explicat ce vreau sa fac cu el(si ce am acum e complet numai ca in varianta originala merge chinuit pana in 2MHz,in ideea ca vrei mai mult il refaci) Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 se poate inchide,au plecat fiecare la destinatia sa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum