Vizitator Vronak89 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 salutare in primu rand ... de cateva zile am tot citit pe acest forum despre constructia unui amplificator... si m-am gandit sa imi fac si eu unul..... dar sincer nu stiu ce sa aleg... intre av 400 si pa300 .... as vrea sa-l fac cu cate 2 module, dar pt inceput vreau sa imi fac un singur modul ... doc am dato jos am studiato... dar nu stiu care e mai rentabil ca pret dar vreau sa fie si durabil in timp... proiectu se v-a derula pe mai multe luni deoarece nu am toti banii acuma..... si daca ati fi buni sa imi spuneti si cu ce as putea sa alimentez primu si al doilea modul ... ca sincer nu prea am inteles... .... va rog ajutatima... :cry: Link spre comentariu
Blind Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 De ce nu iti faci unul mai slab, care sa te coste mai putin? Doar asculti in casa, nu organizezi concerte... Link spre comentariu
Vizitator Vronak89 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 poti sa imi dai un ex de asa ceva.... sa zicem la 100 w rms... te rig frumos Link spre comentariu
lalihifi Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Acest amplificator va functiona fara probleme .Si finalii sunt usor de gasit si ieftini .viewtopic.php?f=5&t=17553Multa bafta Link spre comentariu
Vizitator Vronak89 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 iti multumesc foarte mult si o sa te tin la curent in legatura cu, constructia inca odata iti multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 sau asta: viewtopic.php?f=205&t=38151este excelent documentat si se poate adapta pt mai orice finali(bipolari) :dasaau:poti face un amplificator cu integrate dedicate,gen LM3886 sau TDA7294 sunt ieftine,usor de pus in functiune si au cam 50w(sigur iti ajung)nu-i bine sa incepi cu rachete,ca poate n-o scoti la capat si dup-aia iti bagi picioarele-n tot Link spre comentariu
Vizitator Vronak89 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 multumesc inca odata pt sfaturi ... ultimul proiect cel bine documentat mi-ar placea sa il realizez dar am obesrvat ca nu are atasat cablajul.... daca l-ar fi avut pe acela las fi facut pt ca e foarte bine documentat.... oricum o sa-l copii intr-un doc sa-l am.... multumesc ink odata Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Pnetru legaturi in amplificator si transformator, si legaturile la transformator si masa te poti uita la postul meu, voi pune poze in timp ce-l fac si te poti inspira acolo, daca citesti tot postul o sa vezi ca si pe mine m-au indrumat baietii cu sfaturi in legatura cu legarea sursei si ai acolo si poze exact cum ar trebuie sa arate legate.Uite aici:viewtopic.php?f=5&t=39824 Link spre comentariu
slave2anubis Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 cum au zis si fellow electronisti mai sus nu cred ca ar trebui sa iti faci un amplif de putere asa mare cu ziceai tu 2x300W sau 2x400W acolo e putere frate fara gluma si in plus o sa coste o gramada mai ales trafu... eu zic sa te apuci si tu de ceva cam la 100W pe canal si iti sugerez ce am facut si eu P3A lui Elliot sincer suna bestial si nici nu costa mult daca nu ai exigente speciale la tranzi finali si restul... pe mine ma costat cam 30-40lei cu tot cu cablaje!!! acum poate e putin mai mult dar mai mult de 60lei pe modul nu cred ca ai sa strici... si cum am spus are un sunet extraordinar, foarte stabil si foarte solid! Vezi ca este un topic unde se discuta destul de mult despre el... gasesti si cablaje... Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Dupa cum a spus si Dr.L poti incepe cu un aplificator cu tda 7294, integratul e usor de gasit( pret intre 5-17 ron, in functie de magazin) Ai nevoie de putine componente in afara de integrat si nu ai de facut reglaje. In plus mai ai nevoie de transformator, radiatoare, redresare, carcasa si accesorii. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 si daca ati fi buni sa imi spuneti si cu ce as putea sa alimentez primu si al doilea modul ... ca sincer nu prea am inteles... .... va rog ajutatima... :cry:Modulele le alimentezi printr-un transformator cu 2 secundare, care trece printr-o sursa si o sa ai +/-/GND ca sa sti cum sa alimentezi modulul uitete la topicul meu ca si mie mi-au explicat baietii. Este o poza acolo exact cu legaturile. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 e poza si acolo si e subiect dedicat cu legaturile in amplif.Conteaza f mult felul in care conectezi modulele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum