Vizitator flcatalin Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 tocmai mi-am cumparat un bec economic pe care l-am pus in locul unui bec normal; chestia este ca atunci cand sting becul incepe sa clipeasca 1-2/sec; daca-l pun in alta camera, becul functioneaza normal iar daca pun un bec obisnuit in locul lui nu clipeste. poate sa-mi explice cineva care-i problema? Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 acel bec economic e pe alt principiu de functionare (ceva in genul neonelor) decat cel clasic, cu filament... chesti acu palpaitul ti-o face pentru ca ai pe intrerupator pus un beculet sau LED care tine circitul inchis.. elimina beculetul din intrerupator vezi despre cum e cu LED-ul din intrerupator la http://www.tehnic.go.ro/indicator.htm Link spre comentariu
MishuL Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Asha este, daca ai intrerupator cu beculetz cu neon clipeshte shi nu-i face bine. Pune un intr. clasic sau deconecteaza becutzul cu neon cat timp fol. bec economic. Eu am in hol un bec de-asta de 2 ani shi de atunci cand opresc lumina deshurubez 1 pic becul :lol: , ca nu m-am invrednicit sa schimb intr din hol cu cel din baie unde am bek clasic :lol: :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum