Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator cu circuite integrate!

Vizitator armses

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

4

• Dj_Dog

3

• zal

2

• didi100

2

Top autori în acest subiect

nu vreau sa intru in polemica ,e clar ca un montaj mai simplist iti ofera si performante scazute .In topic cineva a cerut o schema usor de realizat si cu ceva performante .si apropo variantele din revistele tehnika (de demult )au prezentat scheme Quad acolo gaseai performante ! oricum succes pe mai departe !

Link spre comentariu

OFF TOPIC : Ma bag si eu ca musca...Cu 25W, boxe grundig Box8000 8ohmi am facut revelion la o carciumioara !!!Cu 25W nu poti sta intr-o camera !!!1W e putere ! ; 5W rup !

Link spre comentariu

tu spui bine ce spui dar spune ca iti trebe si boxe sensibile ca sa obtii performanta astacel mai bine daca esti incepator si vrei cu integrat foloseste tda7294 (70w sau 150W in punte), eu sunt de parere ca e suficient, poate chiar prea mult, pentru casa

Link spre comentariu
Vizitator armses

tu spui bine ce spui dar spune ca iti trebe si boxe sensibile ca sa obtii performanta astacel mai bine daca esti incepator si vrei cu integrat foloseste tda7294 (70w sau 150W in punte), eu sunt de parere ca e suficient, poate chiar prea mult, pentru casa

Dj_Dog O schema nu ai?
Link spre comentariu

Pentru audio schema mai fiabila si mai performanta decat Quad 405 indiferent in ce echipare e (finali :tuburi,bipolare sau mosfet) nu o sa gasiti (desi este conceputa acu 1 milion de ani dupa cum se deruleaza timpul in electronica inca se fabrica de firme cu prestigiu la preturi deloc mici chiar uneori si la SH se vinde la preturi fabuloase)

Link spre comentariu

Pentru audio schema mai fiabila si mai performanta decat Quad 405 indiferent in ce echipare e (finali :tuburi,bipolare sau mosfet) nu o sa gasiti (desi este conceputa acu 1 milion de ani dupa cum se deruleaza timpul in electronica inca se fabrica de firme cu prestigiu la preturi deloc mici chiar uneori si la SH se vinde la preturi fabuloase)

Da , dar cel care a cerut e la inceput si oricare varianta de Quad nu e pentru incepatori !Pentru incepatori ce a recomandata DJ_Dog e perfect : tda7294.Iar cu tranzistoare este P3A un amplif simplu , foarte usor de facut si care l-au realizat multi incepatori (sunt o groaza de threaduri despre ampliful asta !)!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări