Vizitator armses Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 As vrea o schem de amplificator cu circuite integrate cu putere de vro 100-200W!Nu ar trebui sa fie o schema chiar asa de grea de realizat! Link spre comentariu
zal Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Caut? mai sus, sau o schem? cu STK4044-4046-4048-4050-4241, etc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Uite ceva care merita construit, si nici nu e foarte complicat...Succes! http://www.pavouk.org/hw/leachamp/en_index.html Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Uite ceva care merita construit, si nici nu e foarte complicat...Succes!http://www.pavouk.org/hw/leachamp/en_index.htmldeja l-ai bagat in ceatza Link spre comentariu
didi100 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 am cautat si eu ceva functional adica distorsiuni mici la puteri marisoare si am dat de un site www.adelaida.ro si acolo am gasit si schema si piese . Mult succes !!! Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 unde ai vazut tu distorsiuni mici si putere marisoara la kiturile a la adelaida?????sau tu spui din ce ai citit pe acolo...eu unul nu recomand...deloc. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 2*LM3886 in paralel http://www.shine7.com/audio/pa100.htm Link spre comentariu
didi100 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 nu vreau sa intru in polemica ,e clar ca un montaj mai simplist iti ofera si performante scazute .In topic cineva a cerut o schema usor de realizat si cu ceva performante .si apropo variantele din revistele tehnika (de demult )au prezentat scheme Quad acolo gaseai performante ! oricum succes pe mai departe ! Link spre comentariu
Vizitator armses Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 2*LM3886 in paralelhttp://www.shine7.com/audio/pa100.htmAsta e foarte bun doar ca trebuie cablaj dublu placat!!Nu ai vreun cablaj simplu placat? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 OFF TOPIC : Ma bag si eu ca musca...Cu 25W, boxe grundig Box8000 8ohmi am facut revelion la o carciumioara !!!Cu 25W nu poti sta intr-o camera !!!1W e putere ! ; 5W rup ! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 tu spui bine ce spui dar spune ca iti trebe si boxe sensibile ca sa obtii performanta astacel mai bine daca esti incepator si vrei cu integrat foloseste tda7294 (70w sau 150W in punte), eu sunt de parere ca e suficient, poate chiar prea mult, pentru casa Link spre comentariu
Vizitator armses Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 tu spui bine ce spui dar spune ca iti trebe si boxe sensibile ca sa obtii performanta astacel mai bine daca esti incepator si vrei cu integrat foloseste tda7294 (70w sau 150W in punte), eu sunt de parere ca e suficient, poate chiar prea mult, pentru casaDj_Dog O schema nu ai? Link spre comentariu
Felis Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Pentru audio schema mai fiabila si mai performanta decat Quad 405 indiferent in ce echipare e (finali :tuburi,bipolare sau mosfet) nu o sa gasiti (desi este conceputa acu 1 milion de ani dupa cum se deruleaza timpul in electronica inca se fabrica de firme cu prestigiu la preturi deloc mici chiar uneori si la SH se vinde la preturi fabuloase) Link spre comentariu
danzup Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Pentru audio schema mai fiabila si mai performanta decat Quad 405 indiferent in ce echipare e (finali :tuburi,bipolare sau mosfet) nu o sa gasiti (desi este conceputa acu 1 milion de ani dupa cum se deruleaza timpul in electronica inca se fabrica de firme cu prestigiu la preturi deloc mici chiar uneori si la SH se vinde la preturi fabuloase)Da , dar cel care a cerut e la inceput si oricare varianta de Quad nu e pentru incepatori !Pentru incepatori ce a recomandata DJ_Dog e perfect : tda7294.Iar cu tranzistoare este P3A un amplif simplu , foarte usor de facut si care l-au realizat multi incepatori (sunt o groaza de threaduri despre ampliful asta !)! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 armes vezi ca e netu plin de scheme cu tda7294 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum