Vizitator Eugen_180 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Buna ziua tuturor.Cunoasteti persoane care au nevoie de tuburi cinescop color de 14 inc noi.Am ramas pe stoc cu cateva zeci de bucati si le dau ieftin, au fost importate pentru service in garantie dar cum nu a cazut niciunul .. au ramas neutilizate.50 lei bucata.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
kostel Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Au si bobina de deflexie?daca au vreau si eu Link spre comentariu
Vizitator Eugen_180 Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 nu ma priceppoti insa sa le verifici personalse afla in BUCURESTI0213205071 Link spre comentariu
nelu F Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 O poza ar fi exelenta. Link spre comentariu
Calin Diaconu Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Salut. Stiu ca a trecut foarte mult timp de la postarea asta dar am zis sa imi incerc norocul. Sunt in cautarea unui astfel de tub si ma gandeam ca poate am noroc sa ma fie disponibile. Sper sa primesc un semn. Multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Salut. Stiu ca a trecut foarte mult timp de la postarea asta dar am zis sa imi incerc norocul. Sunt in cautarea unui astfel de tub si ma gandeam ca poate am noroc sa ma fie disponibile. Sper sa primesc un semn. Multumesc De unde esti? Link spre comentariu
Calin Diaconu Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Salut. Sunt din Roman, Judetul Neamt, dar saptamana viitoare voi fi in Cluj pentru cateva zile. Multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Salut. Sunt din Roman, Judetul Neamt, dar saptamana viitoare voi fi in Cluj pentru cateva zile. Multumesc Iti fac unul cadou daca treci pe la mine. Link spre comentariu
Calin Diaconu Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Perfect! Imi poti lasa un numar de telefon in privat? Te voi contacta telefonic pentru mai multe detalii. Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 0722506910 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Mai tin tubul/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum