Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum aleg memorile Ram ...

aea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aea

15

• ghimpe--

7

• Blind

3

• nelu57

3

Top autori în acest subiect

- de mufele astea zici pt plc. video .- am aflat ce model de placa de baza dar cum aflu ce memorie imi trebuie , am mai aflat ca e ddr2 dar nu am aflat frecventa , scria ceva la memory de 133 mhz , deci o fi de 400 mz ?

Link spre comentariu

Nu poti pune placa video, acolo ai doar sloturi PCI.Memoria va functiona la 400Mhz, dar ai grija cu compatibilitatea, sistemele brand (DELL, HP, IBM, COMPAQ, etc) au probleme cu compatibilitatea cu alte componente care nu sunt trecute la ei ca fiind acceptate.

Link spre comentariu

Exista ddr2 la 400 mhz.@aea poti pune la 667mhz si vor merge in 400mhz.

@simmy...Ia arunc? aici un ochi...http://www.albinutza.ro/?p=productsMore&iProduct=39 sau la http://www.dell.com/html/us/products/optiplex/GX280_3d_model.html poate chiar doi ?i vezi cam ce '' scul? '' are omu' ( sau pe acolo ): ?i dac? ai s? reu?e?ti s? '' bagi '' în slot de ddr , unul de ddr2 atunci m? las eu de toate...?i m? duc la locul de dat cu capu' :jytuiyu :cry: :rade: :sparge: :aut:
Link spre comentariu

[...] dac? ai s? reu?e?ti s? '' bagi '' în slot de ddr , unul de ddr2 atunci [...]

OFFTOPIC: crede-ma ca se poate, la fel de bine se poate baga si alimentarea suplimentara de procesor in pinii audio de la cd-rom, 3 cd-uri in CD-ROM, dischete printre capacele de bay.., stickuri usb in portul LPT si alte bazaconii. Cel mai greu este sa nu bufnesti in ras, ca deh, trebuie sa iti mentii seriozitatea in fata clientului :nebunrau:
Link spre comentariu

Eu am Gx-280 si am luat PC4200 la 533MHz pentru ca ddr2 la 400MHz nu se mai gasesc noi, cu PC4200 merge bine, nu stramba din nas, e multumit dar poti folosi si PC4300 care tot la 533MHz lucreaza, iar placa video poti pune dar pe PCI-E si ai nevoie de varianta cu "tablitza" mai scurta pentru desktop, nu merge cu placa video ce ai pus mai sus in poza, dar pentru ce vrei sa-l folosesti mai exact de nu te multumeste placa on-board? :bataie

Link spre comentariu

ma interesa in caz de probleme cand proiectez cu autocad ...

Daca folosesti windows xp si faci proiectare in autocad in 2D, 1Gb ram iti este mai mult decat suficient (desi, daca tot faci o investitie, 2GB nu strica), insa vei avea nevoie de un procesor puternic (nici un hdd mai rapid nu strica, insa asta afecteaza doar la inceput cand deschizi desene de 10-12 mega, dupa ce le deschizi nu se mai simte). Procesorul puternic face diferenta in autocad, iti garantez asta (si eu lucrez in autocad de ceva vreme si am schimbat ceva versiuni de autocad si configuratii de pc pana acum). La placa video iti trebuie ceva de "putere" medie, de preferat cu 256-512MB memorie, ca sa nu innebunesti cand misti pe ecran desene incarcate si cu hasuri pe suprafete maricele sau cu imagini atasate ca raster (sunt destul de ieftine placile video acum, nu-ti trebuie cine stie ce placa pentru a te juca in acad, insa e recomandat sa ai una cu macar 256mb memorie, eu am la laptop gf go7300 cu 128mb si cache pana la 512mb din ram si nu imi sunt de ajuns la anumite desene mai complexe). Procul este 1,66GHz, core 2 duo, intel.Later edit: Am uitat sa mentionez ca in clipa de fata mazgalesc in acad2008, in 2006 lucrurile merg mai lejer insa te seaca formatul schimbat pentru dwg si lipsa unor functiuni incluse in 2008 (se poate si fara ele, insa cand te obisnuiesti e greu fara)
Link spre comentariu

Total OFF TOPIC ! :nebunrau: @ghimpe--...?i ceilal?i ! Am plecat la '' locu' de dat cu capu' ''. A?a-mi trebuie ! :cry: :rade: @aea...copilu' cu mai multe moa?e r?mâne cu buricul net?iat ! :jytuiyu În rest ?...baft? mult? ! :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări