Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum aleg memorile Ram ...

aea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aea

15

• ghimpe--

7

• Blind

3

• nelu57

3

Top autori în acest subiect

Cred ca se refera la proiectare cu videoproiector. Ar fi bine o placa cu iesire HDMI dar si restu sunt bune (S-Video)astea evident pe langa monitor. Ar fi grozav sa suporte rezolutii de pana la 1900*1600 desi nu cred ca vei folosi vreodata rezolutie asa mare.Daca te referi la proiectare gen cad (Mechanical Desktop, CATHIA, Blender, 3D-StudioMax, etc) iti recomand cam acelasi set de placi video dar un sistem cu performante bune de tot atat la media cat si la matematici :nebunrau:

Link spre comentariu

- ma uitai in calc. dar vad ca are placa video integrata , deci nu cred ca pot pune alta , nu se poate schimba ca face parte din tot circuitul , tot ce pot e sa maresc memoria ram .Cum pot vedea ce placa video am , ma uitai in device manager dar nu gasesc nimic ?Am gasit si pe dc-shop de 400 mhz dar daca ii pun de 800 ca sunt mai ieftine ce se intampla ?

Link spre comentariu

Posted Image

Este important daca ai slot PCI-e sau AGP. Daca tot nu te descurci pune o poza cu placa ta de baza, sau mai bine spune-ne exact modelul placii de baza.

LE: diferenta dintre PCI-e si AGP poate fi vazuta in poza de mai jos:

Posted Image

Link spre comentariu

Intra pe pagina producatorului si cauta-ti placa de baza, sa vezi ce memorii sunt compatibile (modelul placii il afli usor cu cpuid). Daca memoria pe care o iei nu e listata ca fiind compatibila, e posibil sa ai parte de blue screen-uri in anumite momente, din senin. Eu asa patesc la scarbiciu si ma umplu de draci.

Link spre comentariu

deci se poate si placa video , am facut un rezumat cu ce scrie la cpuidname intel celeron 325code name prescottpackage socket 775 lgaspecification intel® seleron® cpu 2,53 ghz ...core sped 2527bus speed 133 mhzrated fsb 532 mhzla memory scrie ddr2 512 mbytesdram frequency 133 mhzla spd scrie de memorie 256 mbytes samsungpc2-3200(200 mhz) ...deci

Link spre comentariu

Poti conecta o placa video DOAR daca ai pe placa de baza un slot PCI-e sau AGP.CPUID are un tab numit MOTHERBOARD, acolo aflii informatii referitoare la modelul tau de placa de baza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări