Vizitator mihai_adi10 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Salut , am doua difuzoare de 12'' marca '' GAMMA HI-FI LA1241 15 ohm '' cine stie cati wati scot ??.Si o statie ''AMFITON 50Y X 202C'' de asemenea cine stie cati wati scoate ??. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Eventual daca nu gasesti nimic pune poze cu ele aici pentru a putea estima. Link spre comentariu
zal Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Cred c? trebuia întrebat la difuri ?i boxe, nu aici. Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Am gasit statia " Amfiton 50Y 202 C Pojacalo, rusko, 2x50W na 8 Ohm-a " , dar de dif nimic . Pune poze poate a mai vazut cineva ceva asemanator Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 difuzoare ca cele mentionate am vazut la un prieten,eu credeam/cred ca sunt eminence,model mai vechi.el avea un amplif romanesc 2x50w/8ohmi dar putin modificat.rezultatul dintre combinatia mai sus mentionata era excelent.ca putere cred tineau in jur de 80-100w maxim rms.sunt difuri excelente dar tre sa ai un amplif sa debiteze bine pe 15 ohmi pt a le ''alerga'' la adevaratul lor potential.p.s.o sa iau legatura cu el sa vad daca pot sa aflu si alte date. Link spre comentariu
Vizitator mihai_adi10 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Cateva poze cu difuzoarele GAMMA .Ati mai vazut modelul ,magnetul este acoperit de carcasa de aluminiu ,ce credeti sunt bune de ceva ,cati wati scot ?. Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Daca nu ma insel semana cu niste difuri romanesti mai vechi , din boxe club 2000 ( parca , nu-mi mai amintesc exact cum se numeau ) , dar sigur am avut difuri aproape la fel ( varianta romaneasca , ) si din pacate la ale mele magnetul era foarte slabit. Dupa ce le-am dus la remagnetizat au sunat foarte bine chiar si pe bass , dar cred ca au fost concepute pt amplif cu tuburi . Ca putere nu stiu ce sa zic , eu le-am amplificat cu un mag Kashtan si sunau bine , dar nu cu basul prea tare , deci un maxim de vreo 30 w ( parerea mea)Ps. La ce vrei sa le folosesti ? Link spre comentariu
Vizitator mihai_adi10 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Difurile sunt incorporate in doua boxe pe trei cai . Link spre comentariu
Vizitator Dickinson Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 nu vreau sa te dezamagesc dar,astea sunt niste difuri bulgaresti cam slabe din toate punctele de vedere.eu am avut patru bucati acum 20 de ani si crede-ma ca si ale tale au peste .... Problema cu magnetul slabit e la mama ei (te-as intreba daca mai are magnet ) membrana e ''coca'' ,ce mai, cauta altele mai noi sau mai rezistente. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Amplificatorul scoate 50w/4ohmi nu in 8ohmi. Link spre comentariu
Vizitator mihai_adi10 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 difurile merg perfect nu au probleme ,dar vroiam sa aflu cati wati au sa-mi iau altele mai strong. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Din cate stiu eu au 40W, dar au probleme mari cu magnetii, se demagnetizeaza foarte puternic singuri in timp, probeaza cu o surubelnita si vezi cat de tare o atrage Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum